Infos

Engelse titel : Martin Margiela: In His Own Words
Geregisseerd door : Reiner Holzemer
Speelduur: 90 minuten
Land : Duitsland, België (2019)

 Synopsis

Martin Margiela: In His Own Words brengt voor het eerst een intiem en diepgravend portret van één van de meest vernieuwende en invloedrijke modeontwerpers van zijn tijd. Twintig jaar en 41 collecties lang zorgde Margiela voor oproer en verbazing in de modewereld. Dat alles zonder ooit één woord te wisselen met de pers of ooit zijn gezicht aan het publiek te tonen. De kleding stond centraal, niet zijn persoon. Voor het eerst geeft Margiela, de Banksy van de modewereld, nu zelf een blik in zijn leven, werk en jeugd. Zijn handen en stem gidsen de kijker van zijn kinderjaren en studies naar het oprichten van zijn modehuis en zijn uiteindelijke plotse vertrek uit de modewereld. Een deel van het mysterie blijft wel behouden, want ook in deze film toont Margiela zijn gezicht niet. dEUS, nog een Belgisch cultureel icoon, verzorgde de zinderende soundtrack.

 VOD

Bekijk Martin Margiela: In His Own Words via video on demand/streaming.

 Trailers

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: