Loro

Infos

 • 31 oktober 2018
 • 151 minuten
 • Italië, Frankrijk (2018)

Synopsis

Hij is decadent, controversieel en allesbehalve subtiel. Hij bouwde een media-imperium uit, maakte bliksemsnel opgang in de Italiaanse politiek en overleefde het ene schandaal na het andere. Silvio Berlusconi beroert de gemoederen als geen ander. De bejubelde regisseur Paolo Sorrentino schetst een portret van Il Cavaliere op het moment dat hij de controle verliest: zijn echtgenote heeft genoeg van zijn uitspattingen, zijn bondgenoten trekken hun handen van hem af, het doek valt over zijn politieke carrière... Hoe ver gaat hij om zijn macht te behouden? Een fascinerende blik achter het masker: wat drijft één van de meest intrigerende figuren van onze tijd?

Fotogalerij "Loro" (5)

Loro - Foto 1 Loro - Foto 2 Loro - Foto 3 Loro - Foto 4 Loro - Foto 5

Mening van de toeschouwers


 • Een aangename, prettige en leuke avond met soms verrassende momenten. Zeker de moeite waard om uit uw luie zetel te komen.


 • Een geweldige film die van begin tot eind boeit. Uitstekende acteurs! Zeer goede dialogen die je aan het denken zetten. Top!


 • Zoals we gewend zijn zet Paolo Sorrentino met zijn vast team, Toni Servillo en Cinematograaf Luca Bigazzi weer een parel op het witte doek. De film laat op een fijne manier voelen dat de regisseur ergens wel een soort van respect/bewondering heeft voor het hoofdpersonage, wat voor mij verrassend overkwam. Dit is het soort films dat je niet kan beschrijven maar moet gezien hebben. Redelijk vrouwonvriendelijk maar aangezien het over het leven gaat van Berlusconi kan je dat moeilijk ten laste leggen bij de makers die in ieder ander scenario de waarheid geweld zouden aandoen. Wij kregen de edit van Loro 1 en Loro 2 te zien wat resulteert tot een cinematografisch orgasme van 2u25min.

 • Uw mening

  Nog 10 tekens vóór het plaatsen
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen.

  Andere films nu in de bioscoop...

  Dilili à Paris - Animatie Film

  Dilili à Paris

  Animatie Film 
  24 oktober 2018
  LORO

  Newsletter

  Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

  Trailers

  Onze selecties

  Wedstrijden