Infos

Engelse titel : L'Incroyable Histoire du facteur Cheval
Geregisseerd door : Nils Tavernier
In de zalen vanaf: 1 mei 2019
Speelduur: 105 minuten
Genre: Biografie
Land : Frankrijk (2018)
Originele taal: Frans

 Synopsis

Ferdinand is een postbode aan het einde van de negentiende eeuw. Zijn tas zit vol liefdesbrieven. Hij droomt ervan een tempel te bouwen voor zijn dochter Alice. Zal hij ondanks de ontberingen nog steeds de tijd, de kracht en de wil hebben om zijn droom van het Ideaal Paleis, steen voor steen, te realiseren? Hij verzamelt de stenen tijdens de drieëndertig kilometer van zijn dagelijkse tour door Tersanne. 's Nachts duwt hij moeizaam zijn kruiwagen voort tegen de vijandigheid van het dorp in en is hij bezig met de bouw van het monument. Na 33 jaar zal hij de geboorte schenken aan het eerste naïeve kunstwerk.

 VOD

Bekijk L'Incroyable Histoire du facteur Cheval via video on demand/streaming.

 Trailers

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: