Infos

 • 14 juni 2017
 • 110 minuten
 • Frankrijk (2017)
 • Frans

Synopsis

Chloé, een jonge fragiele vrouw volgt een psychotherapie en wordt verliefd op haar psychiater, Paul. Enkele maanden later gaan ze samen wonen. Dan ontdekt ze dat haar minnaar een deel van zijn verleden voor haar verborgen heeft.

Video's van "L'Amant Double"

VOD

Laden en bekijken L'Amant Double met VOD.

Fotogalerij "L'Amant Double" (4)

L'Amant Double - Foto 1 L'Amant Double - Foto 2 L'Amant Double - Foto 3 L'Amant Double - Foto 4

Mening van de pers

Bruzz
Review: L'Amant double
Uitdagend en ondeugend, maar ook smaakvol en stijlvast. De Franse regisseur leeft zich in zijn erotische huiverthriller stilistisch helemaal uit en duwt de toeschouwer in de actieve rol van voyeur. NR © BRUZZ Verder lezen
Filmmagie
Review: L'Amant double
Ozon belandt bij een koele en in se conservatieve vertelling waar onder de fysiek vrijpostige beelden een behoudsgezinde moraal schuilt die seks verbindt met schuld, en waarin vrouwelijke schoonheid rijmt op frigiditeit. Bjorn Gabriëls Verder lezen

Mening van de toeschouwers

 • Intrigerende film
  Knappe regie en acteerprestaties. Suspense en ongelofelijk aftasten van de grens tussen fact en fiction. Soms wel net over de grens, maar in elk geval een compleet verrassende ontknoping!

 • Wat een ingenieuse film!
  Ik heb echt genoten van deze film. Zo ingenieus! Je wordt constant op het verkeerde been gezet. De tweede openingsscène is voor mij zeer instructief, zoveel het beeld als de betekenis van het beeld voor de rest van de film en helemaal niet schokkerend! Bij de laatste scène heb ik van pure schrik mijn man's arm blauw geknepen. Het is geen rechttoe rechtaan film, maar als je een beetje een open geest bent, een echte aanrader!

 • Uw mening

  Nog 10 tekens vóór het plaatsen
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen.

  Andere films nu in de bioscoop...

  Newsletter

  Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

  Trailers

  Onze selecties

  Wedstrijden