Infos

Synopsis

KINGDOM OF HEAVEN is een monumentaal epos over tolerantie, eer en menselijkheid. Het verhaal, met Orlando Bloom in de hoofdrol, speelt zich af ten tijde van de turbulente, emotioneel geladen Kruistochten, die mee vorm gaven aan onze moderne wereld. Deze film van de hand van meester-regisseur Ridley Scott vertelt het verhaal van Balian, een gewetensvol man van gewone komaf die geridderd wordt en een tocht aanvat op zoek naar vrede en een betere wereld.  
 
De film begint bij Balian (Orlando Bloom), een jonge Franse smid, die rouwt om het verlies van zijn vrouw en zijn jonge zoon. Hij krijgt bezoek van Godfrey of Ibelin (Liam Neeson) - een baron tot de koning van Jerusalem, zeer vastberaden is om vrede in het Beloofde Land te behouden - die op zoek is naar de rouwende Balian, zijn buitenechtelijke zoon.  
 
Balian verdringt zijn verdriet en vergezelt Godfrey op zijn heilige missie. Wanneer zijn vader voortijdig overlijdt, erft Balian grond en een eigen titel in Jeruzalem, een stad waarin Christenen, Moslims en Joden vreedzaam samengeleefd hebben gedurende de korte wapenstilstand tussen de 2e en 3e Kruistocht. We schrijven 1186. 
 
In Jeruzalem wordt Balian verliefd op de mysterieuze zus van de koning, princes Sibylla (Eva Green) en zal Balian uitgroeien tot een van de meest eervolle en heldhaftigste ridders, die zijn volk moet beschermen tegen overweldigende krachten.

Video's van "Kingdom of Heaven"

Fotogalerij "Kingdom of Heaven" (9)

Kingdom of Heaven - Foto 1 Kingdom of Heaven - Foto 2 Kingdom of Heaven - Foto 3 Kingdom of Heaven - Foto 4 +4Kingdom of Heaven - Foto 5 Kingdom of Heaven - Foto 6 Kingdom of Heaven - Foto 7 Kingdom of Heaven - Foto 8 Kingdom of Heaven - Foto 9

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Andere films nu in de bioscoop...

De Chaque Instant - Documentaire

De Chaque Instant

Documentaire 
05 december 2018

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties

Wedstrijden