Infos

Geregisseerd door : Nick Hurran
In de zalen vanaf: 14 februari 2007
Speelduur: 97 minuten
Land : Engeland (2006)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Woody (Kevin Zegers) en Nell (Samaire Armstrong) wonen al sinds hun geboorte naast mekaar maar hebben een bloedhekel aan elkaar. Tijdens een schoolexcursie worden ze echter betoverd en worden ze de volgende morgen in elkaars lichaam wakker. De ideale gelegenheid om elkaars reputatie eens flink kapot te maken. Wat ze echter niet verwachten is dat deze mysterieuze toestand hen uiteindelijk dichter bij elkaar zal brengen nu ze voor de belangrijkste week van hun leven staan.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "It's a Boy Girl Thing"

It's a Boy Girl Thing - Bespreking
Bespreking

It's a Boy Girl Thing

Nell en Woody zijn buren en vijanden. Wat hun irritiatie verklaart als een aztekenbeeld met een gevoelig hart beslist om hun lichamen om te ruilen. Onze helden zien de dingen nu vanuit een ander standpunt en... Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: