Infos

Engelse titel : The Glamorous Life of Sachiko Hanai
Geregisseerd door : Mitsuru Meike
Speelduur: 90 minuten

 Synopsis

Een jong wulps meisje oefent het oudste beroep van de wereld uit. Soms krijgt men daar dorst van. Dus gaat ze naar een bar. Twee mannen schelden elkaar uit. Plots trekken ze hun blaffer. Het meisje krijgt een verloren kogel in het hoofd, maar ze is niet dood. De kogel zit vast in haar hoofd, met het gevolg dat ze visioenen heeft: ze wordt intellectueel en begint boeken te verslinden. Ze begrijpt nu alles, het leven, de dood... Ze gaat naar een universiteitsprof om met hem van gedachten te wisselen. Het meisje wordt voogdes van haar familie, daarbij veel chaos veroorzakend... en bovendien wordt ze steeds geiler. De kogel nestelt zich nog dieper in haar hersenpan waardoor ze nog meer doorslaat. Ze kan het niet meer aan. En plots is daar zelfs G.W. Bush die aan haar verschijnt en haar over de oorlog in Irak spreekt... en ze wordt zowaar nog hitsiger...! 
Kortom, Japanse rode oortjes-cinema voor een gewaarschuwd publiek. Trouwens, de maker Mitsuru Meike won enkele jaren geleden de prijs als beste nieuwe regisseur van Pink films! Hij toont ons hier een tweede montage van zijn erotische film, ditmaal overgoten met een vreemde politiek-satirische saus.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: