Infos

 • 13 september 2017
 • 102 minuten
 • Engeland (2017)
 • Engels

Synopsis

Hampstead Village, Londen. De Amerikaanse weduwe Emily Waters kan zich moeilijk focussen op de dingen die aandacht nodig hebben, haar mooie appartement, haar financiën en haar zoon. Ondanks de hulp van haar goede vriendin Fiona wil ze niet toegeven aan het feit dat ze zwerft door het leven zonder na te denken over haar toekomst. Op een dag ziet ze vanuit haar raam een vervallen schuur die bewoond lijkt te worden door een slordige man. Ze is getuige van een aanval op hem door een groep professionele misdadigers. Geschokt belt ze de politie en wacht op hulp. De volgende dag besluit ze zelf op onderzoek uit te gaan in de bossen.

Video's van "Hampstead"

VOD

Laden en bekijken Hampstead met VOD.

Fotogalerij "Hampstead" (6)

Hampstead - Foto 1 Hampstead - Foto 2 Hampstead - Foto 3 Hampstead - Foto 4 +1Hampstead - Foto 5 Hampstead - Foto 6

Mening van de toeschouwers

 • Charmante prent.
  -Hampstead is een 2017 Brits drama film geregisseerd door Joel Hopkins en geschreven door Robert Festinger. Enigszins gebaseerd op ware feiten. De film stars Diane Keaton, Brendan Gleeson, James Norton, Lesley Manville, Jason Watkins en Simon Callow. ---- Het is een charmante prent over ontmoeting en tot standkoming van liefde en beleving van waarden tussen een twee wat uitersten, de film zou gaan over een waar gebeurd verhaal, goede actering van Diane Keaton en Brendan Gleeson. Een gevecht voor behoud van…….

 • Goede maar weinig verrassende film
  Hampstead is een fijne, positieve film waar je als kijker wel wat moed uit kan putten. Het gaat over hoe je met moeilijke dingen kan omgaan, niet opgeven, liefde en vriendschap en over hoe de tijd sommige wonden toch geheeld krijgt. Mooi gefilmd, veel mooie kleuren en schitterende acteurs. Zeker Gleeson is op zijn best. Het is een rustig kabbelend verhaal, niet echt verrassend of vernieuwend, maar in zijn soort één van de betere recente films.

 • Uw mening

  Nog 10 tekens vóór het plaatsen
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen.

  Andere films nu in de bioscoop...

  Newsletter

  Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

  Trailers

  Onze selecties

  Wedstrijden