Infos

Geregisseerd door : John Hoffman
In de zalen vanaf: 24 december 2003
Speelduur: 87 minuten
Land : Verenigde Staten (2003)

 Synopsis

De 12-jarige Owen Baker (Liam Aiken) staat in de buurt al een tijdje bekend als de wat teruggetrokken jongen die de buurthonden uitlaat voor een wandeling. Zo hoopt hij aan te tonen dat hij klaar is om zelf een hond te bezitten. Zijn harde werk werpt zijn vruchten af wanneer zijn ouders, meneer en mevrouw Baker (Molly Shannon en Kevin Nealon), hem een sjofel uitziende straathond laten adopteren.  
Owen is dolgelukkig en noemt zijn hond Hubble. Zowel de jongen als de hond krijgen meer dan ze verwachten wanneer Owen op een morgen wakker wordt en hij elk woord – waaronder de zin ‘Breng me naar je leiders' - van Hubble kan verstaan.  
 
Owen ontdekt dat honden duizenden jaren geleden naar de aarde kwamen om onze planeet te koloniseren en om over de aarde te heersen. Hubble (die eigenlijk Canid 3942 heet) werd door de Deense Opperdog vanaf de hondenster Sirius op onderzoek uitgestuurd om te zien of de honden hun missie tot een goed eind hebben gebracht. Ondanks de verwoede pogingen van Owen's bende buurthonden, beseft Hubble al snel wat er precies aan de hand is: ze zijn allemaal huisdieren geworden !  
 
Nu moeten Owen (een jongen die nooit een vriend had) en Hubble (een hond die nooit een vriend nodig had) samenwerken om de buurthonden voor te bereiden op een bezoek van de machtige Deense Opperdog – zo niet zullen alle honden van de aarde verwijderd worden ! Het is nu aan Owen, Hubble en de buurthonden om het verblijf op aarde van alle andere honden veilig te stellen.

 Meningen

 Andere films nu in de bioscoop...

Holy Motors - Drama
3
11 juli 2012

Holy Motors

Drama Regie: Leos CaraxMet: Denis Lavant, Michel Piccoli, Edith Scob,...Van dageraad tot zonsondergang, enkele uren uit het leven van Meneer Oscar, een duister wezen dat van het ene leven naar het andere reist. Hij is opeenvolgend zakenmagnaat, moordenaar, bedelaar, monster, familieman... Hij lijkt rolletjes te spelen en stort zijn ziel in de vertolking van elk van... Verder lezen...
Deliver us from Evil
4
10 september 2014

Deliver us from Evil

 Regie: Scott DerricksonMet: Olivia Munn, Eric Bana, Joel McHaleEen Ierse Katholieke agent ontmoet tijdens een onderzoek een voormalig priester die er van overtuigd is dat er demonische krachten zijn politiewerk beïnvloeden. Samen vechten ze tegen de paranormale krachten om het mysterie op te lossen.
L'Evènement - Drama
8
02 februari 2022
02 februari 2022

L'Evènement

Drama Regie: Audrey DiwanMet: Anamaria Vartolomei & Kacey Mottet KleinHet verhaal van Anne, een jonge vrouw die besluit een abortus te laten plegen om haar studies af te maken en te ontsnappen aan het sociale lot van haar proletarische familie. Een portret ook van Frankrijk in 1963, van een maatschappij die het verlangen van vrouwen veroordeelt, en seks in het... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: