Infos

Geregisseerd door : David Dobkin
In de zalen vanaf: 12 december 2007
Speelduur: 116 minuten
Genre: Komedie
Land : Verenigde Staten (2007)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Fred Claus (Vince Vaughn) heeft zijn hele leven in de immense schaduw van zijn broer gestaan. Niet dat Fred niet heeft geprobeerd maar het was gewoon onbegonnen werk om te leven naar het voorbeeld van de jongere Nicholas (Paul Giamatti), die gewoon een perfecte... tja... heilige was. Geheel zoals het hoort, groeit Nicholas op tot het voorbeeld van diegene die geeft, terwijl Fred net de tegenovergestelde weg opgaat : een mooiprater die het nergens brengt en aan lager wal geraakt. Ondanks de bezwaren van Mrs. Claus stemt Nicholas ermee in zijn broer te helpen. Hij moet dan wel naar de Noordpool trekken en eerlijk zijn brood verdienen in het atelier van de Kerstman. Het probleem is evenwel dat Fred niet bepaald uit elfenhout gesneden is en Kerstmis voor de deur staat. Zal Fred de belangrijkste feestperiode van het jaar in het gedrang brengen ?

 Trailers

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Fred Claus"

Fred Claus - Bespreking
Bespreking

Fred Claus

U wist het waarschijnlijk niet, maar de kerstman heeft een oudere broer. Hij heet Fred en moet niet veel weten van zijn goedlachse en kindvriendelijke bloedverwant. Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: