Infos

Geregisseerd door : Jan Willems
In de zalen vanaf: 1 april 2015

 Synopsis

Na twee seizoenen dwaasheid, vinden de foute vrienden dat ze een vakantie verdiend hebben. En als ze dan toch samen de baan op gaan, kunnen ze daar evengoed meteen een film over maken. Strak plan, toch? Steven Goegebeur kan niet mee en daarom komt er een plaatsje vrij op de achterbank. Jeron Dewulf heeft gelukkig meer foute vrienden en nodigt Christophe Stienlet uit om mee te gaan. Velen onder ons zullen Christophe beter kennen als 'Bartje van Schuifaf'. Tot 2006 was Bartje -die kleine rosse- steun en toeverlaat van Ingeborg in het programma Schuifaf. Dit is ondertussen 8 jaar geleden, maar daar draagt Christophe nog steeds de gevolgen van. Hij wil breken met zijn verleden, maar dat blijkt niet zo makkelijk. Misschien kan deze reis met zijn nieuwe vrienden ervoor zorgen dat hij niet meer aangesproken wordt als Bartje, maar als zichzelf, Christophe. Maar dan moet hij eerst aanvaard worden door de drie vrienden natuurlijk. 
Ze reizen met hun camper en belanden zo op bekende plekken in Europa. Daar doen ze waar ze goed in zijn: mekaar plagen met genante opdrachten. 
Ze knopen de uitdagingen in de welgekende Foute Vrienden-stijl naadloos aan elkaar. Maar deze keer in een decor dat zelfs hùn verbeelding te boven gaat. En terwijl ze van hot naar her bollen, volgen we hun hele route en hun vriend terwijl ze van hot naar her bollen, volgen we hun hele route en hun vriendschap van op de eerste rij mee.

 Trailers

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Foute Vrienden, de film"

 Andere films nu in de bioscoop...

C'è ancora domani - Komedie
2
20 maart 2024

C'è ancora domani

Komedie Regie: Paola CortellesiMet: Paola Cortellesi,...Delia en Ivano wonen met hun kinderen en Ivano's ziekelijke vader in een souterrain woning in een typisch Romeins hofje. Het is 1946 en Rome balanceert tussen de roes over de bevrijding en de tekortkomingen van de afgelopen oorlogsjaren. Delia berust in haar traditionele rol van echtgenote en... Verder lezen...
Immaculate - Horror
3
20 maart 2024

Immaculate

Horror Regie: Michael MohanMet: Sydney Sweeney, Simona Tabasco, Álvaro MorteNa een bijna-doodervaring vertrekt de Amerikaanse Cecilia (Sydney Sweeney) naar een klooster in Italië om haar leven aan God te wijden. Wanneer ze op wonderbaarlijke wijze zwanger raakt, wordt ze beschouwd als de nieuwe heilige maagd Maria. Naarmate er angstaanjagende gebeurtenissen in het klooster... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: