Infos

 • The Captain
 • 21 maart 2018
 • 118 minuten
 • Duitsland (2017)
 • Duits

Synopsis

Tijdens de laatste dagen van de Tweede Wereldoorlog nemen anarchie en willekeurige moorden de overhand. Ternauwernood ontsnapt aan de patrouilles, vindt de negentiende korporaal Willi Herold een achtergelaten uniform van een kapitein van de Duitse Luchtmacht. Vermomd als 'Hauptmann Herold' verzamelt hij soldaten om een denkbeeldige opdracht uit te voeren die hij persoonlijk van Hitler zelf zou gekregen hebben.

Video's van "Der Hauptmann"

Fotogalerij "Der Hauptmann" (6)

Der Hauptmann - Foto 1 Der Hauptmann - Foto 2 Der Hauptmann - Foto 3 Der Hauptmann - Foto 4 +1Der Hauptmann - Foto 5 Der Hauptmann - Foto 6

Mening van de pers

Mening van de toeschouwers

 • Der Hauptmann.
  -The Captain (Duits: Der Hauptmann) is een 2017 Duitse-Poolse-Franse filmbiografie drama film geregisseerd door Robert Schwentke. Het verteld het verhaal van Duitse oorlogs crimineel Willi Herold, die aannam een gestolen identiteit als een Duitse officier en orkestreerde de doding van deserteurs en andere gevangenen op een van de Emslandlager kampen. ----- Aangename en boeiende film die het waargebeurde verhaal verteld van een gedeserteerde soldaat die een identiteit van een Duitse officier aanneemt. ----- Een aanrader van wie van waargebeurde verhalen houdt.

 • Uw mening

  Nog 10 tekens vóór het plaatsen
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen.

  Andere films nu in de bioscoop...

  Girl - Drama

  Girl

  Drama 
  Niet Schieten - Drama

  Niet Schieten

  Drama 

  Newsletter

  Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

  Trailers

  Onze selecties

  Wedstrijden