Infos

 • Den of Thieves
 • 21 februari 2018
 • 140 minuten
 • Verenigde Staten (2018)
 • Engels

Synopsis

Big Nick (Gerard Butler) leidt een corrupte bende van politieagenten in Los Angeles, waar de Los Angeles Police Department nog meedogenlozer is dan de criminelen zelf. Wanneer Nick hoort dat de legendarische dief Merrimen (Pablo Schreiber) van plan is zijn grootste overval ooit uit te voeren, benadert hij de zwakste schakel in Merrimen's team en weet hem te overtuigen om politie-informant te worden. Merrimen, die telkens een stap voorblijft op Nick, voert een reeks gedurfde overvallen uit om zich zo voor te bereiden op de meest onwaarschijnlijke overval ooit: het overvallen van de Federal Reserve Bank. Maar terwijl de explosieve plannen van de dieven zich verder ontwikkelen, vallen er steeds meer doden en blijkt er iemand aan het werk die Nick en Merrimen nooit hadden durven vermoeden.

Video's van "Den of Thieves"

Fotogalerij "Den of Thieves" (6)

Den of Thieves - Foto 1 Den of Thieves - Foto 2 Den of Thieves - Foto 3 Den of Thieves - Foto 4 +1Den of Thieves - Foto 5 Den of Thieves - Foto 6

Mening van de pers

Mening van bloggers

Mening van de toeschouwers

 • Jacht op dievenbende.
  -Den of Thieves is een 2018 Amerikaanse heist film geschreven, geregisseerd en geproduceerd door Christian Gudegast. Het stars Gerard Butler, 50 Cent, Pablo Schreiber, O'Shea Jackson Jr. , Evan Jones, Dawn Olivieri, Mo McRae en Max Holloway. In het verhaal, een elite groep van County Sheriff Deputies zoeken te stoppen een bende van dieven die pogen te overvallen de Federal Reserve in Los Angeles. ----- "Den of Thieves betaalt energetische hulde tot klassieke heist thrillers van het verleden; onfortuinlijk, het komt nooit dicht op te leven zijn vanzelfsprekende inspiraties. "----- “Gemengde of gemiddelde reviews. ”

 • Uw mening

  Nog 10 tekens vóór het plaatsen
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen.

  Andere films nu in de bioscoop...

  Mile 22 - Actie

  Mile 22

  Actie 
  The Meg - Actie, Horror

  The Meg

  Actie, Horror 

  Newsletter

  Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

  Trailers

  Onze selecties

  Wedstrijden