Infos

Geregisseerd door : Ole Bornedal
Genre: Thriller
Land : Denemarken (2009)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Johannes en Pernille keren met hun kinderen terug naar Johannes' geboortedorp in Jutland. Het gelukkig getrouwde paar verhuist naar de provincie om daar een rustig leven te leiden dicht bij de natuur. Bij het renoveren van hun nieuwe huis krijgen ze hulp van de Bosnische immigrant Alain, die getekend is door de Balkanoorlog. 
 
Johannes' broer Lars is zijn tegenpool. Een vrachtwagenchauffeur en alcoholmisbruiker met een kort lontje. Als zijn vriendin Scarlett zwanger wordt, besluit hij zijn leven te beteren. Het noodlot heeft echter andere plannen. Lars veroorzaakt een dodelijk ongeluk en ziet maar één oplossing, de schuld in de schoenen van Alain schuiven.  
 
Wanneer Lars, de Godvrezende echtgenoot van het slachtoffer, Ingvar en hun vrienden verhaal gaan halen bij Alain, komt Johannes voor hem op en besluit hem mee naar zijn huis te nemen. Onverschrokken gaat de gewelddadige, dronken menigte door richting Johannes zijn afgelegen huis. Waar het vredige plaatsje langzaam maar zeker verandert in een slagveld.

 VOD

Bekijk Deliver us from evil via video on demand/streaming.

 Trailers

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Deliver us from evil"

Jagten: De sterke come back van Thomas Vinterberg! - Actueel
Actueel

Jagten: De sterke come back van Thomas Vinterberg!

'Jagten' maakt geen deel uit van de categorie "feelgood movies", niets nieuws voor zij die bekend zijn met het werk van Thomas Vinterberg, voornamelijk bekend om zijn fascinerende en onverdraagzame 'Festen' (winnaar van de Speciale Juryprijs op het Filmfestival van Cannes in 1998). Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: