Infos

Geregisseerd door : Justin Simien
In de zalen vanaf: 25 maart 2015
Speelduur: 108 minuten
Genre: Komedie
Land : Verenigde Staten (2014)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Er broeit iets aan de overwegend blanke Winchester University. Terwijl de gekleurde studenten er hun weg proberen te vinden, verwoordt studente Sam hun frustraties in haar provocerende radioprogramma 'Dear White People': 'Beste blanken, jullie hebben meer dan twee gekleurde vrienden nodig, wil je geen racist zijn. En je drugsdealer telt niet mee.' Maar de spanningen komen pas echt op scherp te staan wanneer het lang verbannen blackface opduikt op het jaarlijkse Halloweenfeest.

 VOD

Bekijk Dear White People via video on demand/streaming.

 Trailers

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Dear White People"

Cinderella, Focus, It Follows, ... Uw Cinereview ! - Actueel
Actueel

Cinderella, Focus, It Follows, ... Uw Cinereview !

Welkom in uw wekelijkse Cinereview ! Zoals iedere week bieden we u een overzicht van de recentste releases en helpen we u met het maken van de beste filmkeuze ! Wat zegt u van een kleine pauze tijden uw voorjaarsschoonmaak ? Even tot rust komen en genieten van een goed film, is dat niets ? Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: