Infos

 • Deadpool 2
 • 16 mei 2018
 • 119 minuten
 • Verenigde Staten (2018)
 • Engels

Synopsis

Na een bijna fatale aanval van een koe overleefd te hebben worstelt een misvormde cafetaria-kok om zijn droom te verwezenlijken. Hij wil de populairste barman van Marberry worden terwijl hij ook probeert om te gaan met zijn verloren gevoel voor smaak. Als hij probeert zijn zin in het leven terug te vinden, moet hij het opnemen tegen ninja's, de yakuza en ander gespuis. Als hij de wereld overtrekt om het belang van familie, vriendschap en smaak te ontdekken probeert hij de felbegeerde titel van beste geliefde ter wereld te bemachtigen.

Fotogalerij "Deadpool 2" (5)

Deadpool 2 - Foto 1 Deadpool 2 - Foto 2 Deadpool 2 - Foto 3 Deadpool 2 - Foto 4 Deadpool 2 - Foto 5

Mening van de pers

Mening van bloggers

Mening van de toeschouwers

 • Groter en brutaler, maar niet beter dan de eerste film.
  Deadpool 2 neemt alle geweldige zaken van de eerste film en brengt ze terug met dubbel budget. De vierde wand grappen, de verwijzingen en het gevloek zijn aanwezig, en de nieuwkomers Cable, Russell en de X-Force zijn zeer welkom. Spijtig dat Colossus en Negasonic Teenage Warhead naar achter worden geschoven en dat de plot een stuk gecompliceerder is door een verrassend personage. Toch blijft Deadpool 2 een genot, Ryan Reynolds brengt de grofgebekte huurling perfect tot het witte doek.

 • Film uit een gefantaseerde wereld.
  Voor de spitse dialogen goede punten. Voor uit de lucht vallen goeie punt. Verhaallijn klassiek. Een entertainment film als tussen doortje als je alle andere films al gezien hebt.

 • Ryan Reynolds bezorgt je een meer dan geslaagde filmavond!
  Gezien ik de eerste Deadpool film nog niet gezien had, wist ik niet echt waaraan ik mij moest verwachten toen ik gisteren UGC Toison d'Or binnenwandelde om Deadpool 2 te gaan bekijken. Al vanaf de eerste minuut werd de toon gezet. Een sublieme mix van hilarische uitspraken, leuke links met andere superheldenfilms en fantastisch goede muziekkeuzes. En dat de hele film lang. Zonder te gaan vervelen. Ik kan Deadpool 2 aan iedereen aanbevelen. Ryan Reynolds bezorgt je een meer dan geslaagde filmavond.

 • Uw mening

  Nog 10 tekens vóór het plaatsen
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen.

  "Deadpool 2" is geselecteerd in...

  Andere films nu in de bioscoop...

  Mile 22 - Actie

  Mile 22

  Actie 
  The Meg - Actie, Horror

  The Meg

  Actie, Horror 

  Newsletter

  Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

  Trailers

  Onze selecties

  Wedstrijden