Infos

Engelse titel : Kill Daddy Goodnight
Geregisseerd door : Michael Glawogger
Speelduur: 117 minuten
Genre: Drama
Land : Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk, Ierland (2009)
Originele taal: Duits

 Synopsis

Oostenrijkse en Duitse filmmakers deinzen er niet voor terug om het verleden van hun land onder ogen te zien. Deze verfilming van een roman van Josef Haslinger is een historische thriller die speelt in twee periodes vol geheimen, maar is tegelijkertijd ook een psychologisch familiedrama. Vadermoord, incest en videogames komen langs. Dat lijkt een gekke combinatie, maar de slimme structuur van deze raadselachtige film samen met een goed gevoel voor schokkende beelden, weten te boeien en te fascineren.

 Video's

 Meningen

 Andere films nu in de bioscoop...

Les Olympiades - Drama
5
03 november 2021
03 november 2021

Les Olympiades

Drama Regie: Jacques AudiardMet: Noémie Merlant, Stephen Manas, Geneviève DoangParijs, 13de arrondissement, wijk van Les Olympiades. Emilie zoekt een huisgenoot en ontmoet Camille. Hij voelt zich aangetrokken tot Nora, die dan weer het pad kruist van Amber. Drie jonge vrouwen en een man. Het zijn vrienden, soms geliefden, vaak beiden.
Annette - Musical, Drama
8
20 oktober 2021

Annette

Musical, Drama Regie: Leos CaraxMet: Adam Driver, Marion Cotillard, Simon HelbergHenry is een stand-upcomedian met een scherpe humor, Ann een internationaal bekende zangeres. Samen vormen ze een gelukkig en glamoureus stel. De geboorte van hun eerste kind, Annette, een mysterieus meisje met een uitzonderlijke gave, zal hun leven op zijn kop zetten. Openingsfilm van het jongste... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: