Infos

Geregisseerd door : Sam Garbarski
In de zalen vanaf: 21 februari 2018
Speelduur: 102 minuten
Land : Duitsland (2017)
Originele taal: Engels

 Synopsis

1946 Frankfurt, Vluchtelingenkamp: 
David Behrmann en zijn zes vrienden hebben maar één doel: Amerika! Maar om te emigreren heb je geld nodig, veel geld. Maakt niet uit, "Hitler is dood, maar wij zijn er nog". Door ongelooflijke verhalen te verzinnen, verkopen ze huis-aan-huis pakketten huishoudlinnen aan de Duitsers. En met succes. Maar naarmate de business groeit, komt het duistere verleden van David weer naar boven. 
Waarom was hij in het bezit van een tweede paspoort? Wat deed hij in de privéwoning van Hitler op de Salzberg? David Behrmann wordt verhoord door Majoor Marlene Frederick, een mysterieuze Amerikaanse nazi-jaagster... 
Verscheurd door haar wantrouwen en haar onvermijdelijke aantrekking tot David, krijgt Marlene het moeilijk tijdens deze opdracht. Bovendien vindt David verhalen uit waar hij zelf in gelooft. 
Er moet trouwens een andere beslissing worden genomen: is het echt mogelijk om zo'n mooi land aan de Duitsers over te laten?

 VOD

Bekijk Bye-Bye Germany via video on demand/streaming.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: