Infos

Geregisseerd door : Benson Lee
In de zalen vanaf: 4 december 2013
Speelduur: 110 minuten
Genre: Muziek
Land : Verenigde Staten (2012)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Battle Of The Year is het wereldkampioenschap 'Breakdancen'. Elk jaar komen de beste breakdanceteams van de wereld naar het toernooi. 
Ex-B-boyer en koning van de hip hop Dante (Alonso) wil de overwinning na 15 jaar terug naar Amerika brengen en roept de hulp in van zijn vriend Blake (Holloway), een ex-basketbalcoach, om zijn team te trainen. Gewapend met de theorie dat de juiste coach van elk team een kampioen kan maken, gaan ze samen op zoek naar een Dream Team van de beste B-boyers uit het hele land. 
Met nog drie maanden te gaan zal Blake alles uit de kast moeten halen om van de 12 getalenteerde dansers een hecht team te maken en de trofee terug naar Amerika te brengen.

 VOD

Bekijk Battle of the Year : Dream Team via video on demand/streaming.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: