Infos

Geregisseerd door : Philippe Claudel
In de zalen vanaf: 27 november 2013
Speelduur: 102 minuten
Land : Frankrijk, Luxemburg (2012)
Originele taal: Frans

 Synopsis

Paul (Daniel Auteuil) is een gesettelde zestigjarige neurochirurg. Getrouwd met de prachtige Lucie (Kristin Scott Thomas), lijkt hij het perfecte leven te leiden. Maar plots krijgt Paul thuis dagelijks anonieme boeketten rode rozen geleverd. Hij linkt dit met het plotse opduiken van Lou, een mooie, jonge vrouw die wel erg vaak zijn pad kruist. 
 
De maskers vallen af: is iedereen wel echt wie hij of zij beweert te zijn? Is het leven van Paul en Lucie echt wel dat waar ze altijd van gedroomd hebben? Wie liegt en wie spreekt de waarheid? Rest hen nog tijd, vlak voor het aanbreken van de winter van hun leven, om geheimen en onuitgesproken, lang verdrongen verlangens te durven onthullen?

 VOD

Bekijk Avant l'Hiver via video on demand/streaming.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Avant l'Hiver"

Avant l'hiver - Bespreking
Bespreking

Avant l'hiver

De Franse schrijver Philippe Claudel is een rasverteller. Dat zowel cinema als boeken hem liggen bewijst hij nog maar eens met deze psychologische thriller waarbij Hitchcock niet zo heel ver is. Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: