Infos

 • Annabelle : Creation
 • 9 augustus 2017
 • 109 minuten
 • Verenigde Staten (2017)
 • Engels

Synopsis

Het is enkele jaren geleden dat de dochter van een poppenmaker en zijn vrouw op tragische wijze om het leven is gekomen. Inmiddels verwelkomen ze een non en enkele meisjes uit een gesloten weeshuis in hun huis. Al snel worden zij het doelwit van de bezeten creatie van de poppenmaker, Annabelle.

Video's van "Annabelle : Creation"

VOD

Laden en bekijken Annabelle : Creation met VOD.

Fotogalerij "Annabelle : Creation" (5)

Annabelle : Creation - Foto 1 Annabelle : Creation - Foto 2 Annabelle : Creation - Foto 3 Annabelle : Creation - Foto 4 Annabelle : Creation - Foto 5

Mening van de pers

Mening van bloggers

Mening van de toeschouwers

 • Het onstaan van de bezeten pop Annabelle.
  -Annabelle: Creation is een Amerikaanse bovennatuurlijke horrorfilm uit 2017, geregisseerd door David F. Sandberg en geschreven door Gary Dauberman. Het is een prequel van Annabelle uit 2014 en de vierde film uit de The Conjuring-franchise. De film vertelt het verhaal over de oorsprong van de bezeten pop Annabelle. De hoofdrollen worden vertolkt door Stephanie Sigman, Talitha Bateman, Anthony LaPaglia en Miranda Otto. ----- "Annabelle: Creation voegt een ander sterk deel aan de Conjuring franchise – en biedt verder bewijs dat de abnormaal lijkende pop blijft getrouw angstaanjagend. "----- “algemeen gunstige beoordelingen". ----- Noot: -Weet dat door Ed (September 7, 1926 – Augustus 23, 2006) en Lorraine warren (born January 31, 1927) (paranormale onderzoekers uit Amerika die hoog controversieel waren (zijn) ) deze film en andere zijn geïnspireerd door hun paranormaal onderzoek zoals volgens de Warrens, in 1970, twee kamergenoten beweerden dat hun Raggedy Ann doll bezeten was door een geest van een jong meisje genaamd Annabelle Higgins. De Warrens namen de pop, vertellend aan de kamergenoten dat het "gemanipuleerd werd door een inhumane aanwezigheid", en plaatsen de pop ten toon in het familie "Occult Museum" in een glazen kast zodat niemand de pop kon aanraken. De 2014 film Annabelle geregisseerd door John R. Leonetti is losjes gebaseerd op de pop veronderstelde historie, terwijl de opening scene tot The Conjuring (2013) is een directe adaptatie van de Warrens' vermeende ervaring met de pop.

 • Deze film is goed
  Een film dat zijn geld waard is. Niet het beste wat ik al gezien heb, maar de nodige spanning zit er wel in.

 • Uw mening

  Nog 10 tekens vóór het plaatsen
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen.

  "Annabelle : Creation" is geselecteerd in...

  Andere films nu in de bioscoop...

  Hereditary - Horror

  Hereditary

  Horror 
  A Quiet Place - Horror

  A Quiet Place

  Horror 

  Newsletter

  Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

  Trailers

  Onze selecties

  Wedstrijden