Wedstrijden : Clara Sola

Win duotickets voor de film!
Clara Sola

Win duotickets voor de film!

Tussen de dieren en de omringende natuur is de veertigjarige Clara volkomen in haar element, maar op het erf van haar huis aan de rand van het Costaricaanse regenwoud markeren paarse linten de haar toegestane bewegingsruimte. Behept met een bochel en een ontwikkelingsstoornis leeft ze nog altijd onder het beschermende regime van haar devote moeder Fresia, die in haar aandoeningen een teken van Gods voorzienigheid ziet en haar genezende gaven toedicht.
 
Met regelmaat is ze het onwillige middelpunt van religieuze diensten waarmee doña Fresia ­­– die ook Clara’s nichtje Maria onder haar vleugels heeft – de huishoudkas aanvult. Een tweede bron van inkomsten is de witte merrie Yuca, die tegen betaling wordt uitgeleend aan een toeristische organisatie. Clara’s diepe verbondenheid met de natuur wordt met een vleugje mysterie in beeld gebracht en begeleid door een donkere, droomachtige score. Een nieuwe dierverzorger brengt lang onderdrukte gevoelens aan de oppervlakte.

Release voorzien op 25 mei.

Neem deel en maak kans op tickets!

 

 Meer wedstrijden

Picl

Picl

Win een jaar lang gratis films op Picl
Deelnemen
Clara Sola

Clara Sola

 
25 mei 2022
Regie: Nathalie Álvarez Mesén Met: Wendy Chinchilla Araya, Ana Julia Porras Espinoza,... De 40-jarige Clara leidt een teruggetrokken leven waarin ze een zekere verbondenheid voelt met de natuur en met God. Door de dorpelingen wordt ze gezien als een heler, een gave waarmee ze haar gezin onderhoudt. Wanneer Clara zich aangetrokken voelt door het nieuwe liefje van haar nicht voelt ze... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: