Wedstrijden : Sooner - ontdek het beste van cinema!

Win een abonnement op Sooner voor jezelf en een persoon naar keuze
Sooner - ontdek het beste van cinema!

Win een abonnement op Sooner voor jezelf en een persoon naar keuze

Een duwtje in de rug in deze moeilijke tijden? Een beetje aandacht die recht naar het hart gaat? Toon een belangrijk persoon in je leven dat je aan hem of aan haar denkt en schenk een heerlijk, deugddoend cinemamoment! Dankzij onze wedstrijd, kan je jezelf en iemand waar je veel om geeft een Premium abonnement voor 2 maanden op Sooner schenken. Jullie krijgen onbeperkte toegang tot de abonnementencatalogus en krijgen ook 3 tickets per maand voor de laatste releases en nieuwigheden. En geniet vooral ook van je eigen abonnement en voordelen.

Sooner staat garant voor het ontdekken van het beste van de cinema op een unieke manier. Al snel word je meegenomen naar het hart van de 7e kunst door meesterwerken van grote filmmakers uit de hele wereld. Je hebt toegang tot meer dan 7000 films in verschillende genres die je tal van emoties zullen laten ervaren.

Raadpleeg nu de online catalogus

Zin in een avontuur? Er zijn een heleboel fantastische films te huur waaronder Burnt Orange Heresy, dé detective thriller naar de roman van Charles Willeford; Yakari, dé cartoon die je met de hele familie kan kijken; Madre, Rodrigo Sorogoyen's nieuwste meesterwerk; Hors Normes, een ontroerende komedie van de regisseurs van Intouchables. En wat betreft films in het abonnement, kan je kijken naar Beast over het drama in Jersey; Burning, de raadselachtige Zuid-Koriaanse film; Song of the Sea, een animatiefilm doordrenkt van Keltische mythes en legendes.