Wedstrijden : Ramen Shop

Win een culinaire avond bij Umamido en geniet nadien van de film Ramen Shop!
Ramen Shop

Win een culinaire avond bij Umamido en geniet nadien van de film Ramen Shop!

Masato is een jonge ramen chef in de Japanse stad Takasaki. Na de plotselinge dood van zijn vader, vindt hij een koffer met oude foto's en een dagboek van zijn Singaporese moeder die stierf toen hij tien jaar oud was. Spontaan besluit Masato naar Singapore te reizen om meer over haar te weten te komen. Eenmaal daar aangekomen stoot hij op diepgewortelde familiegeheimen en heerlijke gerechten...

Release voorzien op 19 september.

Win een culinaire avond bij Umamido, een Japanse, traditionele noodlebar met een lokale touch. Umamido combineert de beste Japanse ingrediënten, zoals noudels en miso, met het beste van hier. Umamido creërt heerlijke ramen met een natuurlijke Umami smaak. Het maken van ramen is een proces dat ongeveer 12 uur duurt, maar nadien kunnen deze zeer snel geserveerd worden: Slow Food Served Fast. Het is de smaak die telt bij Umamido. Koken met excellente producten geserveerd met integriteit. 

Gilles Draps

Neem deel aan onze wedstrijd en maak kans op een culinaire avond voor 4 personen bij Umamido gevolgd door de film Ramen Shop in cinema in Brussel naar uw keuze. De winnaar zal nadien een avond kunnen uitkiezen tot 7 oktober.

 

Meer wedstrijden

Nos Batailles

Nos Batailles

Win tickets voor de avant-première op 1 oktober in Palace in Brussel!
Deelnemen
Taxi 5

Taxi 5

Win de DVD/Blu-ray van de film
Deelnemen