5 series voor de fans van Vikings

Ben jij ook zo'n grote fan van Vikings?
5 series voor de fans van Vikings

Vikings volgt de avonturen van Ragnar Lothbrok de grootste held van zijn tijd. De serie vertelt de verhalen van Ragnar's band van Viking broers en zijn familie, terwijl hij uitgroeit tot Koning van de Viking stammen, Maar ook als een onverschrokken krijger! de legende gaat dat hij een directe afstammeling is van Odin, de god van de oorlog en krijgers.

Ben jij ook zo'n grote fan van Vikings?

Wij maakten een overzicht van 5 series die alle grote fans zeker en vast ook zullen appreciëren.

Britannia - Drama
3

Britannia

Drama | 3 seizoen(en)  | 28 aflevering(en)
2018
Regie: Jez ButterworthMet: Kelly Reilly, David Morrissey, Nikolaj Lie Kaas,...An epic drama set in 43AD as the Roman Imperial Army – determined and terrified in equal measure - returns to crush the Celtic heart of Britannia - a mysterious land ruled by warrior women and powerful druids who can channel the powerful forces of the underworld. Or so they say.
Spartacus - Drama
5

Spartacus

Drama | 4 seizoen(en)  | 45 aflevering(en)
2010
Regie: Steven S. DeKnightMet: Daniel Feuerriegel, Liam McIntyre, Siaosi Fonua,...Verraden door de Romeinen, gedwongen in de slavernij, herboren als Gladiator. Het klassieke verhaal van de bekendste rebel uit het Romeinse rijk, Spartacus, komt in deze serie tot leven. Wanneer Spartacus wordt gescheiden van zijn thuisland en zijn geliefde vrouw moet hij als gladiator vechten voor... Verder lezen...
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: