10 BESTE Netflix Original films 

ET VOILA, hier zijn wij met een overzicht van de 7 allerbeste Netflix Original films. Gedaan met talloze films checken en niet weten welke de moeite waard zijn. Keep Calm & Watch Netflix!
10 BESTE Netflix Original films 

Netflix heeft de afgelopen jaren een heel aantal eigen filmproducties uitgegeven. Van actiefilms tot horror en komedies. Kortom, voor ieder wat wils.

Maar… Welke Netflix Original films zijn nu net de moeite? Want laten we eerlijke zijn; de ene productie is al beter dan de andere. En daardoor kan de zoektocht doorheen het filmaanbod van de streamingdienst best uitdagend zijn! 

ET VOILA, hier zijn wij met een overzicht van de 10 allerbeste Netflix Original films. Gedaan met talloze films checken en niet weten welke de moeite waard zijn. Keep Calm & Watch Netflix!

Roma
1
augustus 2018

Roma

 Regie: Alfonso CuarónMet: Yalitza Aparicio, Marina de Tavira,...Met wel 3 (!) oscars op zak, 215 andere prijzen én nog 193 nominaties is Roma zonder twijfel hét paradepaardje van Netflix. Dit meesterwerk van Alfonso Cuarón sleept je mee in het pure verhaal van een gezin uit de middenklasse in de jaren 70 in Mexico-Stad.  Trailers
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: