5 series voor de fans van Big Little Lies

Maar wat na dit tweede, ijzersterke seizoen? Voilà, 5 series die Big Little Lies fans zéker moeten kijken!
5 series voor de fans van Big Little Lies

Ben jij ook volledig in de ban van het tweede seizoen van Big Little Lies? Topactrices Reese Witherspoon en Nicole Kidman worden vanaf nu vergezeld door Meryl Streep. En de spanning is te snijden.

Maar wat na dit tweede, ijzersterke seizoen? Voilà, 5 series die Big Little Lies fans zéker moeten kijken!

Sharp Objects - Drama
1

Sharp Objects

Drama | 1 seizoen(en)  | 12 aflevering(en)
2018
Regie: Marti NoxonMet: Amy Adams, Chris Messina, Patricia Clarkson,...Ook Sharp Objects, tevens van HBO, is gebaseerd op een boek (dat van best-selling author Gillian Flynn die eerder ook al Girl en Dark Places schreef). 8 afleveringen lang raak je volledig in de ban van het onderzoek van Camille Preaker naar de moord op twee jonge meisjes. Net als Big Little Lies heeft Sharp Objects een traag maar vooral doordringend karakter. ‘t Blijft in je systeem.
The Handmaid's Tale - Drama
3

The Handmaid's Tale

Drama | 2 seizoen(en)  | 35 aflevering(en)
2017
Regie: Bruce MillerMet: Elisabeth Moss, Alexis Bledel, Yvonne Strahovski,...Ook deze zal Big Little Lies fans zeker en vast bekoren: June komt terecht in Gilead, een verschrikkelijke gemeenschap waar vrouwen gedwongen worden tot seksuele handelingen om te overleven. Het is gestoord. Maar tegelijkertijd zo realistisch neergezet.
Killing Eve - Thriller
5

Killing Eve

Thriller | 2 seizoen(en)  | 24 aflevering(en)
2018
Regie: Phoebe Waller-BridgeMet: Sandra Oh, Jodie Comer, Fiona Shaw,...Met een Golden Globe op het palmares is Killing Eve, het verhaal over een security agent en moordenaar, een serie die iedere Big Little Lies fan gezien moet hebben. De acteerprestaties van Sandra Oh en Jodie Comer sleuren je er helemaal in mee.
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: