Van deze 10 films wist je nog niet dat het stiekem ook kerstfilms zijn

Ga dit jaar voor een meer creatieve invalshoek met onze selectie van 10 films waarvan je misschien nog niet wist dat het stiekem ook kerstfilms zijn. Veel kijkplezier en een gezellige kerst toegewenst!
Van deze 10 films wist je nog niet dat het stiekem ook kerstfilms zijn

De grote klassieke kerstfilms kennen we ondertussen allemaal en hebben we al talloze keren opnieuw gekeken. Van Home Alone tot Love Actually, The Holiday en The Christmas Chronicles.

Maar wist je dat er nog een heleboel andere films zijn die zich afspelen in de periode rond Kerstmis? Films die prachtige kerstscènes bevatten en toch niet snel als een kerstfilm worden beschouwd? Je zou ervan verschieten!

Kortom, ga dit jaar voor een meer creatieve invalshoek met onze selectie van 10 films waarvan je misschien nog niet wist dat het stiekem ook kerstfilms zijn. Veel kijkplezier en een gezellige kerst toegewenst!

Batman returns
2

Batman returns

 Regie: Tim BurtonOswald Cobblepot (DeVito) was bij zijn geboorte zo afzichtelijk lelijk, dat hij door zijn ouders in een mandje het water op is gegooid. Hij is opgegroeid tussen de pinguïns in het riool. Samen met een corrupte zakenman verzinnen ze een plan om de stad over te nemen en Batman (Keaton) van moord te... Verder lezen... Trailers
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: