Zomervakantie special | 7 kinderfilms voor iedere leeftijd

Wij maakten een selectie van kinderfilms die deze zomer in de bioscoop te bekijken zijn inclusief extra informatie over de leeftijden waarvoor deze perfect geschikt zijn.

Yes, de zomervakantie is van start gegaan! En welk uitstapje mag er in de planning voor de komende twee maanden zéker niet ontbreken? Een bioscoopbezoekje met de kids natuurlijk! 

Maar ben je er nog niet echt aan uit welke film het meest geschikt is voor jouw kids? Wel, Cinenews to the rescue: Wij maakten een selectie van kinderfilms die deze zomer in de bioscoop te bekijken zijn inclusief extra informatie over de leeftijden waarvoor deze perfect geschikt zijn.

Een zeer fijne bioscoopuitstap toegewenst! Oh, en vergeet na de film zéker geen review te schrijven op Cinenews.be. 

Pachamama - Animatie Film
1
juni 2019

Pachamama

Animatie Film Regie: Juan AntinVoor de allerkleinsten vanaf 5 jaar is er deze zomer Pachamama: Het verhaal van de 10-jarige Tepulpaï die samen met zijn vriendinnetje Naïra en haar koddige lama op pad gaat. Fantastisch mooie kleuren en heerlijke muziek waar jouw allerkleinsten dol op zullen zijn. Nu te bekijken in de bioscoop. Trailers
Playmobil: The Movie - Animatie Film
3
augustus 2019

Playmobil: The Movie

Animatie Film Regie: Lino DiSalvoZijn jouw kinderen ook zo dol op Playmobil? Niks leuker dan dat favoriet speelgoed tot leven zien komen, toch? De film is ideaal voor kinderen tussen de 6 à 10 jaar oud. Vanaf 7 augustus in de bioscoop. Trailers
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: