Al het filmnieuws in België

Shirley verwelkomt je bij haar thuis, in voor- en tegenspoed. - Actueel

Shirley verwelkomt je bij haar thuis, in voor- en tegenspoed.

Cinenews nodigt je uit om Shirley te gaan ontdekken, de nieuwste film van Josephine Decker, geproduceerd door Martin Scorsese en met in de hoofdrol Elisabeth Moss, die bij het grote publiek bekend werd door haar rollen in de topseries Mad Men and The Handmaid's Tale. Een verbazingwekkend... Verder lezen...
Channing Tatum schrijft kinderboek voor dochter - Actueel

Channing Tatum schrijft kinderboek voor dochter

Amerikaans acteur Channing Tatum schreef tijdens de quarantaine een kinderboek voor zijn dochter, Everly. Het boek kreeg de titel 'The One and Only Sparkella', en gaat over een klein meisje dat dol is op glitters.
Vanavond op TV: Men in Black - Artikel

Vanavond op TV: Men in Black

Kijk vanavond, nu dinsdag 1 september, om 21u20 op VTM naar "Men in Black"!
5 series voor de fans van Watchmen - Actueel

5 series voor de fans van Watchmen

Ben jij ook zo'n grote fan van Watchmen? Wel, wij maakten een selectie met de beste series voor die-hard fans van Watchmen!
Aftellen naar kerst kan nu met 'Friends'-adventskalender - Actueel

Aftellen naar kerst kan nu met 'Friends'-adventskalender

Toegegeven, 2020 is niet het beste jaar uit de geschiedenis. Wellicht blikken we er over enkele jaren vol afgrijzen op terug en vertellen we later aan onze kleinkinderen hoe de wereld in 2020 veranderde. Maar ondanks alle negativiteit is er zo af en toe toch nog een sprankje licht in de duisternis.
Verdrietige reacties op overlijden Marvel-acteur Boseman - Actueel

Verdrietige reacties op overlijden Marvel-acteur Boseman

In de hele wereld is afgelopen weekend verdrietig gereageerd op het overlijden van Marvel-acteur Chadwick Boseman. Ook voormalig president Barack Obama heeft op Instagram zijn respect voor hem uitgesproken. De acteur, wereldberoemd door de Marvel-superheldenfilm Black Panther uit 2018, is overleden... Verder lezen...