Al het filmnieuws in België

Win een virtuele date met Keanu Reeves voor het goede doel - Actueel

Win een virtuele date met Keanu Reeves voor het goede doel

Fans van Keanu Reeves openen maar best even hun portefeuille. Je kan namelijk een virtuele date van een kwartiertje winnen met de acteur. Reeves zal met het gedoneerde geld een goed doel steunen.
De cast van Ghostbusters komt samen voor een virtuele reünie - Actueel

De cast van Ghostbusters komt samen voor een virtuele reünie

De cast van "Ghostbusters" is voor een goed doel samengekomen op Josh Gad's "Reunited Apart" YouTube-show. Josh Gad is een acteur, zanger en komiek die tijdens de lockdown casts van bekende films samenbrengt tijdens een videogesprek.
Vanavond op TV: Everest - Actueel

Vanavond op TV: Everest

Kijk vanavond, nu woensdag 17 juni, om 20u35 op Q2 naar "Everest"!
West Side Story - First rushes

West Side Story

Vernieuwing staat centraal doorheen de filmografie alsook de lange carrière van Steven Spielberg. Zijn bewerking van West Side Story is een verder bewijs van zijn jeugdige energie.
Monster Hunter - Making of

Monster Hunter

Paul W.S. Anderson is een regisseur die in zijn hoogdagen eerder werd gekenmerkt door grote creaties als Shopping, Event Horizon en Resident Evil (de eerste). Maar Anderson liet zijn carrière geleidelijk aan rotten mede door mislukkingen als Alien vs Predator, Death Race en zijn terugkeer naar de... Verder lezen...
'Doctor Who' introduceert eerste transgenderpersonage - Actueel

'Doctor Who' introduceert eerste transgenderpersonage

'Doctor Who', de iconische Britse sciencefictionreeks die al sinds 1963 (met onderbrekingen) op de BBC loopt, zal deze maand voor het eerst een personage introduceren dat openlijk transgender is. Ze zal voorlopig wel enkel te horen zijn in een luisterverhaal dat een afgeleide is van de tv-reeks.
Opnames van 'Dertigers' gaan binnenkort van start - Actueel

Opnames van 'Dertigers' gaan binnenkort van start

Goed nieuws voor de fans van 'Dertigers': de opnames van het derde seizoen van de Eén-reeks kunnen op 6 juli van start gaan. Testopnames met respect voor de afstandsregels zijn succesvol verlopen. Er mag zelfs gekust worden op set, zo vertelde actrice Kim Van Oncen op MNM.
Spongebob komt uit de kast en steunt LGBTQIA+-gemeenschap - Actueel

Spongebob komt uit de kast en steunt LGBTQIA+-gemeenschap

Tienerzender Nickelodeon heeft een opvallende tweet over het populaire tekenfilmpersonage Spongebob Squarepants geplaatst. De gele spons komt uit de kast en wordt mascotte van de LGBTQIA+-gemeenschap. Het blijft wel onduidelijk of het personage nu homoseksueel is of niet.