Al het filmnieuws in België

Netflix experimenteert met functie om series versneld te bekijken - Actueel

Netflix experimenteert met functie om series versneld te bekijken

Streamingdienst Netflix heeft een nieuwe functie gelanceerd op Android-toestellen. Vanaf nu kunnen (sommige) Android-gebruikers hun favoriete series vertraagd of versneld bekijken. Het gaat om een testfase, die later geëvalueerd wordt.
Nieuwe Superman-serie op komst - Actueel

Nieuwe Superman-serie op komst

Het Amerikaanse televisienetwerk The CW komt binnenkort op de proppen met een nieuwe serie over Superman en Lois Lane. Tyler Hoechlin en Elizabeth Tulloch zullen de hoofdrollen vertolken.
James McAvoy in het grootste geheim getrouwd - Actueel

James McAvoy in het grootste geheim getrouwd

De Britse acteur James McAvoy is in het geheim getrouwd met zijn vriendin Lisa Liberati, dat melden Britse tabloids. De twee zijn al drie jaar samen en ontmoetten elkaar op de set van de film "Split" van Night Shyamalan. Liberati was er productieassistent.
De beste films voor Halloween op Netflix - Actueel

De beste films voor Halloween op Netflix

Ben jij ook nog op zoek naar die ene film die een succesvolle Halloween-avond garandeert? Wel, wij deden wat research voor jou. Et voilà, zie hier, de beste films op Netflix voor een geslaagde Halloween!
5 horrorseries om van te huiveren! - Actueel

5 horrorseries om van te huiveren!

Omdat het grijs weer is en Halloween met rasse schreden nadert, selecteerden wij 5 horrorseries boordevol spanning en angstaanjagende scènes.