Al het filmnieuws in België

12 films in 2020 om naar uit te kijken - Actueel

12 films in 2020 om naar uit te kijken

2020 belooft een topjaar te worden met een heleboel interessante releases. Et voilà, een selectie van 12 films waar wij dit jaar enorm naar uitkijken.
Nicolas Cage brengt nieuwjaar door in bescheiden Britse pub - Actueel

Nicolas Cage brengt nieuwjaar door in bescheiden Britse pub

Hollywoodlegende Nicolas Cage heeft enkele inwoners van Wells, een stad van 10.000 inwoners in het Britse graafschap Somerset, met stomheid geslagen door Nieuwjaar samen met hen te vieren in een kleine lokale pub. Dat melden verschillende Britse media, waaronder Sky News and The Daily Mail
Al 400.000 toeschouwers voor FC De Kampioenen 4 - Viva Boma! - Actueel

Al 400.000 toeschouwers voor FC De Kampioenen 4 - Viva Boma!

"FC De Kampioenen - Viva Boma!", de vierde Kampioenenfilm, mag morgen al zijn 400.000ste betalende bezoeker verwelkomen. De film was daarmee in Vlaanderen tijdens de kerstvakantie de absolute nummer 1 en haalde meer toeschouwers dan alle andere Vlaamse films die uitkwamen in 2019 samen. Dat meldt... Verder lezen...
Sharon Stone geblokkeerd van datingapp Bumble - Actueel

Sharon Stone geblokkeerd van datingapp Bumble

De Amerikaanse steractrice Sharon Stone zegt dat ze geblokkeerd is geweest van de datingapp Bumble nadat gebruikers beweerden dat haar accountprofiel nep was. Dat schrijft de actrice op Twitter.
Van deze films en series genoot Barack Obama het meest in 2019 - Actueel

Van deze films en series genoot Barack Obama het meest in 2019

Het is lijstjestijd, en ook de voormalige Amerikaanse president Barack Obama kan er niet aan weerstaan. Obama heeft op Twitter een lijstje gedeeld met de films en series die hem in 2019 het meest konden bekoren.