Al het filmnieuws in België

Hollywood old style in de ring met Netflix op Oscars - Actueel

Hollywood old style in de ring met Netflix op Oscars

Vier films zijn dit jaar minstens tien keer genomineerd voor de Oscars. "Joker", met Joaquin Phoenix in de hoofdrol, voert de lijst aan met elf. De film wordt van dichtbij gevolgd door "The Irishman", "Once upon a time" en "1917", telkens met tien nominaties.
'Megxit' in volle vaart: Markle heeft al deal beet met Disney - Actueel

'Megxit' in volle vaart: Markle heeft al deal beet met Disney

Nu Meghan Markle en prins Harry besloten hebben het Britse koningshuis te verlaten, denkt de hertogin van Sussex al volop aan haar filmcarrière. Volgens de Britse media zou de gewezen actrice een contract getekend hebben bij Disney. In ruil voor een voice-over zou de filmgigant dan geld doneren aan... Verder lezen...
Leonardo DiCaprio redt man van verdrinkingsdood - Actueel

Leonardo DiCaprio redt man van verdrinkingsdood

Acteur Leonardo DiCaprio heeft een heldendaad verricht. Hij redde een man van de verdrinkingsdood toen die van een jacht viel bij het eiland Sint-Maarten. Dat schrijft onder meer The Sun.
Gwyneth Paltrow verkent wellnesswereld in nieuwe Netflix-serie - Actueel

Gwyneth Paltrow verkent wellnesswereld in nieuwe Netflix-serie

Actrice Gwyneth Paltrow is in een nieuwe Netflix-serie op zoek gegaan naar uiteenlopende en vaak bizarre wellnesstechnieken. Zo komen er onder meer groepsorgasmes, excorsismes en hallucinogene drugs aan bod.
Kritiek op volledig witte nominatielijst voor BAFTA-awards - Actueel

Kritiek op "volledig witte" nominatielijst voor BAFTA-awards

De nominaties voor de British Academy Film Awards (BAFTA's) zijn vandaag bekendgemaakt. De lijst lokte meteen na vrijgave kritiek uit vanwege het grote gebrek aan diversiteit. Enkel blanke acteurs en actrices maken kans op een van de felgegeerde beeldjes.
Verdediging vraagt uitstel proces Weinstein, rechter weigert - Actueel

Verdediging vraagt uitstel proces Weinstein, rechter weigert

De advocaten van Harvey Weinstein hebben gisteren (lokale tijd) gevraagd het proces van de filmproducer in New York uit te stellen, zeggend dat zijn inverdenkingstelling maandag in Los Angeles voor andere feiten de samenstelling van een onbevooroordeelde jury onmogelijk maakte.
Joaquin Phoenix bedankt Golden Globes-publiek met vloekende preek - Actueel

Joaquin Phoenix bedankt Golden Globes-publiek met vloekende preek

Het was geen grote verrassing dat Joaquin Phoenix gisteren in de prijzen viel voor zijn rol in 'Joker'. Zijn indrukwekkende acteerprestatie in de goed gesmaakte dramafilm over de slechterik uit Batman werd al maanden overal opgehemeld en leverden hem een Golden Globe voor beste acteur op. De acteur... Verder lezen...