Al het filmnieuws in België

Netflix maakt docuserie rond moordzaak Wesphael - Actueel

Netflix maakt docuserie rond moordzaak Wesphael

De moordzaak rond de Waalse politicus Bernard Wesphael (Ecolo) zal het onderwerp zijn van een nieuwe zesdelige docusoap op Netflix. Dat schrijven het Nieuwsblad en Sudpresse vandaag. De serie zal volgend jaar worden uitgezonden op Netflix en op RTL-TVI.
'Friends'-ster Matthew Perry zit aan lager wal - Actueel

'Friends'-ster Matthew Perry zit aan lager wal

Het gaat niet goed met Matthew Perry, Chandler Bing uit 'Friends'. De Amerikaans-Canadese acteur zou geen eigen huis meer hebben, weer kampen met een alcoholverslaving en zich regelmatig met fysieke klachten laten verzorgen in een ziekenhuis. Ook professioneel en relationeel gaat het hem niet voor... Verder lezen...
Viola Davis gaat Michelle Obama spelen in 'First Ladies' - Actueel

Viola Davis gaat Michelle Obama spelen in 'First Ladies'

De Amerikaanse betaalzender Showtime werkt aan een nieuwe televisieserie over verschillende Amerikaanse presidentsvrouwen doorheen de geschiedenis, getiteld 'First Ladies'. De prominente rol van Michelle Obama is alvast ingevuld: Viola Davis zal de rol op zich nemen. Dat melden verscheidene... Verder lezen...
Weinstein pleit onschuldig, proces uitgesteld tot volgend jaar - Actueel

Weinstein pleit onschuldig, proces uitgesteld tot volgend jaar

Het proces wegens verondersteld seksueel misbruik tegen filmproducent Harvey Weinstein is uitgesteld naar 6 januari 2020. Dat heeft een rechter in Manhattan vandaag beslist. Weinstein, die al vervolgd wordt voor twee gevallen van seksuele agressie, kijkt op tegen twee nieuwe aanklachten.
Makers van 'The Simpsons' halen Donald Trump door de mangel - Actueel

Makers van 'The Simpsons' halen Donald Trump door de mangel

De makers van 'The Simpsons' hebben opnieuw stevig de draak gestoken met de Amerikaanse president Donald Trump. In een parodie op 'West Wing Story' worden de vier Congresleden die volgens hem "terug naar hun land moeten" opgevoerd. Het filmpje werd op YouTube geplaatst.
Quentin Tarantino (56) wordt voor het eerst vader - Actueel

Quentin Tarantino (56) wordt voor het eerst vader

De Amerikaanse sterregisseur Quentin Tarantino heeft bekendgemaakt dat hij met zijn vrouw Daniela Pick (35) een kind verwacht. Het is voor het 56-jarige filmicoon de eerste keer dat hij vader wordt. Dat meldt People Magazine.