Al het filmnieuws in België

Woody Allen draait deze zomer dan toch een nieuwe film - Actueel

Woody Allen draait deze zomer dan toch een nieuwe film

Woody Allen draait deze zomer in het Spaanse San Sebastián zijn 51ste film. Internetgigant Amazon had zich geëngageerd om vier films van de New Yorkse regisseur te financieren maar kwam daar in februari op terug nadat beschuldigingen van seksueel misbruik weer naar boven kwamen. Allen, die de... Verder lezen...
Matteo Simoni en Veerle Baetens samen in Belgisch motordrama - Actueel

Matteo Simoni en Veerle Baetens samen in Belgisch motordrama

Deze zomer starten de opnames van "Rookie", het langspeelfilmdebuut van regisseur Lieven Van Baelen. De hoofdrollen worden gespeeld door Matteo Simoni en Veerle Baetens en opkomend talent Valentijn Braeckman. Daarnaast zullen onder meer Stefaan Degand, Tibo Vandenborre en Bjarne Devolder in de film... Verder lezen...
Prequel van 'SpongeBob SquarePants' in de maak - Actueel

Prequel van 'SpongeBob SquarePants' in de maak

Kinderzender Nickelodeon heeft groen licht gegeven voor een prequel van hun populaire reeks 'SpongeBob SquarePants'. De nieuwe serie zal de naam 'Kamp Koral' dragen en bevat dertien afleveringen.
Docu over overleden rapper Mac Miller in de maak - Actueel

Docu over overleden rapper Mac Miller in de maak

Er wordt gewerkt aan een documentaire over Mac Miller. Dat heeft filmmaker C.J. Wallis bevestigd op Twitter. De rapper overleed afgelopen september op 26-jarige leeftijd.
'Game of Thrones'-actrice in Antwerpen voor opnames Netflix-serie - Actueel

'Game of Thrones'-actrice in Antwerpen voor opnames Netflix-serie

De Nederlandse actrice Carice van Houten, bij het grote publiek bekend als 'the Red Woman' Melisandre in 'Game of Thrones', is op dit moment in Antwerpen voor de opnames van een nieuwe Netflix-reeks. Ze verblijft in het hotel van Hans Otten aan het MAS.