Al het filmnieuws in België

Opnames Game of Thrones-prequel starten deze zomer - Actueel

Opnames "Game of Thrones"-prequel starten deze zomer

De opnames voor de prequel van de populaire HBO-serie "Game of Thrones" zullen deze zomer beginnen. Dat liet HBO-productieverantwoordelijke Casey Bloys weten aan Entertainment Weekly.
Bryan Cranston krijgt hoofdrol in nieuwe rechtbankserie - Actueel

Bryan Cranston krijgt hoofdrol in nieuwe rechtbankserie

Bryan Cranston heeft getekend voor de hoofdrol in 'Your Honor', een nieuwe rechtbankserie van de Amerikaanse betaalzender Showtime. De reeks komt uit de kokers van drie gelauwerde bedenkers van gelijkaardige genrereeksen: Peter Moffat ('Criminal Justice') en Robert en Michelle King ('The Good Wife')... Verder lezen...
Daniel Craig en Jennifer Lopez presenteren op Oscars - Actueel

Daniel Craig en Jennifer Lopez presenteren op Oscars

Drie weken voor de Oscars uitgereikt worden heeft de filmacademie enkele namen bekendgemaakt die op 24 februari de uitreiking zullen presenteren. Het gaat onder meer om Daniel Craig, Jennifer Lopez en Charlize Theron.
Liam Neeson onder vuur omwille van racistische uitspraak - Actueel

Liam Neeson onder vuur omwille van racistische uitspraak

In een interview met de Britse krant The Independent liet de acteur noteren dat hij een "zwarte klootzak" wou vermoorden, nadat hij van een vriendin te horen kreeg dat ze vermoedelijk door een man van Afro-Amerikaanse origine verkracht werd.
Bill Cosby populair onder medegevangenen en personeel - Actueel

"Bill Cosby populair onder medegevangenen en personeel"

De Amerikaanse komiek Bill Cosby, die nu ruim vier maanden in de gevangenis in Phoenix opgesloten is, zou behoorlijk populair zijn onder zijn medegevangenen. Volgens de woordvoerder van de van misbruik veroordeelde komiek zou ook het personeel lovend zijn over zijn cliënt.
Daarom speelt Zac Efron seriemoordenaar Ted Bundy in nieuwe film - Actueel

Daarom speelt Zac Efron seriemoordenaar Ted Bundy in nieuwe film

Zac Efron kreeg heel wat bagger over zich heen toen bekend werd gemaakt dat hij de rol van seriemoordenaar Ted Bundy op zich zou nemen in de film 'Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile'. Na zich in stilzwijgen gehuld te hebben, reageert de Amerikaanse acteur nu voor het eerst op die kritiek.