Al het filmnieuws in België

'SpongeBob'-bedenker overleden op 57-jarige leeftijd - Actueel

'SpongeBob'-bedenker overleden op 57-jarige leeftijd

Stephen Hillenburg, de geestelijke vader van SpongeBob, is overleden. Dat berichtte entertainmentmagazine Variety. Hillenburg werd anderhalf jaar geleden gediagnosticeerd met de ziekte ALS.
Kit Harington ontkent affaire met Russisch model - Actueel

Kit Harington ontkent affaire met Russisch model

In juni stapte de Britse acteur Kit Harington in het huwelijksbootje met zijn "Game of Thrones"-tegenspeelster Rose Leslie, maar dat bootje is beginnen te wankelen. Een Russisch model beweert namelijk dat de acteur tijdens en na zijn huwelijk seks heeft gehad met haar. Hij ontkent echter de vrouw... Verder lezen...
Kijkcijfers 'The Walking Dead' bereiken nieuw dieptepunt - Actueel

Kijkcijfers 'The Walking Dead' bereiken nieuw dieptepunt

Dat het niet goed gaat met de kijkcijfers van 'The Walking Dead', het vlaggenschip van de Amerikaanse zender AMC, was al bekend. De cijfers zijn sinds het zevende seizoen in dalende lijn, en halverwege het negende seizoen is zelfs een nieuw dieptepunt bereikt: 4,79 miljoen mensen keken naar de... Verder lezen...
HBO-serie 'The Sopranos' krijgt prequel - Actueel

HBO-serie 'The Sopranos' krijgt prequel

Fans van 'The Sopranos' kunnen binnenkort genieten van een prequel van de succesvolle HBO-serie. De nieuwe reeks zal geregisseerd worden door Alan Taylor, die ook de regie 'Game of Thrones' op zijn naam heeft.
Hugh Jackman ziet nieuwe rol als superheld wel zitten - Actueel

Hugh Jackman ziet nieuwe rol als superheld wel zitten

De ster, vooral bekend van zijn rol als Wolverine in de X-men franchise, staat open voor een nieuwe rol als superheld. Dat liet hij weten in een interview met MTV. In 2017 hing Jackman na 17 jaar definitief zijn klauwen aan de haak als Wolverine.