Al het filmnieuws in België

Johnny Depp slaat appartement ex-vrouw Amber Heard kort en klein - Actueel

Johnny Depp slaat appartement ex-vrouw Amber Heard kort en klein

Amber Heard heeft bij de rechtbank foto's ingediend die moeten aantonen hoe haar chique penthouse kort en klein werd geslagen door haar ex-man Johnny Depp. De foto's worden gebruikt als munitie in de rechtszaak die Depp heeft aangespannen tegen Amber, omdat zij hem heeft beschuldigd van... Verder lezen...
Liam Payne wil zich op acteercarrière storten - Actueel

Liam Payne wil zich op acteercarrière storten

De jongens van boyband One Direction breiden hun activiteiten uit. Nadat eerder al Harry Styles zijn acteerdebuut maakte in 'Dunkirk', heeft nu ook Liam Payne laten weten dat hij volop audities aan het doen is. En niet voor de minste: zo mocht hij een test doen voor Steven Spielberg.
'Smallville'-ster pleit schuldig voor betrokkenheid in sekscult - Actueel

'Smallville'-ster pleit schuldig voor betrokkenheid in sekscult

Allison Mack, die van 2001 tot 2011 een hoofdrol vertolkte in de Amerikaanse televisieserie 'Smalville', heeft schuldig gepleit aan samenzwering en afpersing in een zaak over de sekscult Nxivm. Dat maakte entertainmentmagazine Variety bekend.
'Game of Thrones'-bedenker wil niet dat tv-reeks stopt - Actueel

'Game of Thrones'-bedenker wil niet dat tv-reeks stopt

Terwijl fans reikhalzend uitkijken naar het laatste seizoen, dat zondag van start gaat, heeft 'Game of Thrones'-bedenker George RR Martin te kennen gegeven dat hij de serie liever niet ziet eindigen. Dat vertelde hij vorige week op de première van het achtste seizoen in New York.