Al het filmnieuws in België

Richard Gere voor tweede maal papa geworden - Actueel

Richard Gere voor tweede maal papa geworden

Richard Gere is voor de tweede maal papa geworden. De intussen 69-jarige acteur en zijn 36-jarige partner Alejandra Silva zijn enkele dagen geleden bevallen van een zoon.
Plannen voor 'Walking Dead'-spin-off met Maggie - Actueel

"Plannen voor 'Walking Dead'-spin-off met Maggie"

Het 'Walking Dead'-universum blijft maar uitbreiden met enkele spin-offs, waaronder misschien eentje met het personage Maggie in een hoofdrol. De actrice die Maggie Greene speelt in de zombieserie, Lauren Cohan, onthulde tegenover entertainmentmagazine The Hollywood Reporter dat er plannen zijn in... Verder lezen...
Nog eens twee extra seizoenen voor 'The Simpsons' - Actueel

Nog eens twee extra seizoenen voor 'The Simpsons'

'The Simpsons', de langstlopende Amerikaanse televisieserie aller tijden, zal nog eens twee seizoenen langer te zien zijn bij de Amerikaanse mediagroep Fox. Dat maakte de studio zelf bekend.
C-3PO zegt Star Wars definitief vaarwel - Actueel

C-3PO zegt "Star Wars" definitief vaarwel

De Britse acteur Anthony Daniels, die in elke "Star Wars"-film de rol van robot C-3PO speelde, stopt ermee. Daniels, die deze maand 73 wordt, kondigde op Twitter aan dat zijn dagen bij de franchise geteld zijn.
Rowan Atkinson neemt acteerpauze voor familie - Actueel

Rowan Atkinson neemt acteerpauze voor familie

Rowan Atkinson stopt zijn acteerkunsten even in de koelkast. Een jaar lang wil de Britse acteur zich meer focussen op zijn dochtertje Isla May, zodat zijn vriendin Louise Ford aan haar acteercarrière kan timmeren.
TRIO, de film! - Actueel

TRIO, de film!

'Trio', vanaf 13 februari in de zalen. Waarom u de film absoluut moet zien, vertellen Ruth Beeckmans, Bruno Vanden Broecke en Matteo Simoni u graag zelf!    Verder lezen op Cinevox