Al het filmnieuws in België

Homeland eindigt in 2019 met achtste seizoen - Actueel

"Homeland" eindigt in 2019 met achtste seizoen

Het achtste seizoen van de televisieserie "Homeland" zal het laatste seizoen zijn. Dat heeft de CEO van televisiezender Showtime David Nevins bekendgemaakt.
Robert Redford stopt met acteren - Actueel

Robert Redford stopt met acteren

Robert Redford gaat met acteerpensioen. Dat heeft de 81-jarige Amerikaan verteld aan het Amerikaanse showbizzmagazine Entertainment Weekly.
Sir Patrick Stewart keert terug in Star Trek - Actueel

Sir Patrick Stewart keert terug in "Star Trek"

In juni werd al bekend dat zender CBS Brits acteur Patrick Stewart probeerde te strikken voor een nieuw project rond "Star Trek", en dat blijkt nu ook nog gelukt. Stewart had zaterdag tijdens een verrassingsoptreden tijdens de "Star Trek"-conventie in Las Vegas nog een verrassing voor zijn fans in... Verder lezen...
Jennifer Aniston: Ik ben niet doodongelukkig - Actueel

Jennifer Aniston: "Ik ben niet doodongelukkig"

De Amerikaanse actrice Jennifer Aniston (49) probeert de mediaberichten over haar breuk met Justin Theroux niet aan haar hart te laten komen. "Meestal kan ik achterover leunen en lachen met die belachelijke headlines omdat ze steeds absurder geworden zijn", vertelde ze het Amerikaanse tijdschrift... Verder lezen...
Jas van Han Solo wordt geveild voor 1 miljoen euro - Actueel

Jas van Han Solo wordt geveild voor 1 miljoen euro

Het jack dat Amerikaans acteur Harrison Ford droeg als Han Solo in de Star Wars-film "The Empire Strikes Back" gaat in september onder de hamer. Het veilinghuis in Londen rekent op 1 miljoen pond (1,1 miljoen euro) voor de jas.
BNP Paribas Fortis Film Days zijn terug - Actueel

BNP Paribas Fortis Film Days zijn terug

Na de zomer hoef je echt niet in een zwart gat vallen, want dan zijn de BNP Paribas Fortis Film Days er weer! Het filmfeest gaat dit jaar door op zondag 23, maandag 24, dinsdag 25 en woensdag 26 september.
David Hasselhoff in Italië voor derde keer getrouwd - Actueel

David Hasselhoff in Italië voor derde keer getrouwd

De Amerikaanse acteur David Hasselhoff is gisteren in Italië voor de derde keer in het huwelijksbootje gestapt. Dat heeft zijn woordvoerder bevestigd aan showbizzmagazine People.
Drake werkt met HBO aan nieuwe serie - Actueel

Drake werkt met HBO aan nieuwe serie

Drake werkt als uitvoerend producent samen met HBO aan een nieuwe dramaserie. Het project van de rapper en HBO heet 'Euphoria', zo schrijft The Hollywood Reporter.