Al het filmnieuws in België

Keira Knightley uit felle kritiek op Kate Middleton - Actueel

Keira Knightley uit felle kritiek op Kate Middleton

De Britse actrice Keira Knightley heeft in een boek over vrouwenrechten hard uitgehaald naar Kate Middleton, de hertogin van Cambridge. Aanleiding is haar voorkomen na de bevalling, dat volgens Knightley "onrealistisch" is.
The Walking Dead-acteur Scott Wilson overleden - Actueel

"The Walking Dead"-acteur Scott Wilson overleden

Acteur Scott Wilson, bekend van zijn rol in "The Walking Dead", is afgelopen weekend overleden aan de gevolgen van leukemie. Zijn medespelers reageren verslagen op het nieuws.
'The Big Bang Theory'- actrice Kaley Cuoco gaat Harley Quin vertolken - Actueel

'The Big Bang Theory'- actrice Kaley Cuoco gaat Harley Quin vertolken

Actrice Klaey Cuoco zal na het laatste seizoen van 'The Big Bang Theory' niet lang thuis zitten. Vlak voor de start van New York Comic Con verklapte Cuoco dat ze binnenkort te zien is als Harley Quin in een nieuwe animatieserie rond het DC Comics-personage.
Chelsea Peretti verlaat 'Brooklyn Nine-Nine' - Actueel

Chelsea Peretti verlaat 'Brooklyn Nine-Nine'

Comedienne Chelsea Peretti heeft aangekondigd dat ze de populaire tv-serie 'Brooklyn Nine-Nine' gaat verlaten. Ze zal haar hoofdrol in het volgende (zesde) seizoen niet tot aan het einde blijven spelen, zo melden verscheidene entertainmentmedia.
Harry Potter krijgt eigen televisiezender - Actueel

Harry Potter krijgt eigen televisiezender

Zelfs 17 jaar na de release van de eerste Harry Potter-film blijft de gekte rond de tovenaarsleerling maar toenemen. Binnenkort komt de tweede prequelfilm van J.K. Rowling uit en nu is er ook een televisiekanaal op komst dat helemaal in het teken staat van Potter.
'Ruby Rose' gevaarlijkste celebrity om te googelen - Actueel

'Ruby Rose' gevaarlijkste celebrity om te googelen

Actrice Ruby Rose is wereldwijd de gevaarlijkste celebrity om op te googelen. Wie informatie over haar opzoekt, loopt het grootste gevaar uit te komen op een site die met schadelijke software is besmet, zegt beveiliger McAfee.
Gwyneth Paltrow getrouwd met tv-producer Brad Falchuk - Actueel

Gwyneth Paltrow getrouwd met tv-producer Brad Falchuk

Gwyneth Paltrow is opnieuw in het huwelijksbootje gestapt. De Amerikaanse actrice kondigde gisteren haar huwelijk met tv-producer Brad Falchuk aan op Instagram, twee jaar na haar scheiding van Coldplay-frontman Chris Martin. Dat meldt het showbizzmagazine People.
Deel nalatenschap Robin Williams onder de hamer - Actueel

Deel nalatenschap Robin Williams onder de hamer

Donderdag gaat bij Sotheby's in New York een deel van de nalatenschap van de in 2014 op 63-jarige leeftijd overleden Hollywoodacteur Robin Williams onder de veilinghamer. Verzamelaars en fans krijgen een ruime keuze aan kunst, meubels, uurwerken, speeltuig en sportattributen aangeboden. Dat komt... Verder lezen...