Al het filmnieuws in België

Un épisode interactif pour Black Mirror - Actueel

Un épisode interactif pour "Black Mirror"

La plateforme Netflix a mis en ligne ce matin un épisode spécial de la série à succès "Black Mirror", dont le trailer a été dévoilé hier.
'Home Alone'-ster voert opmerkelijke naamswijziging door - Actueel

'Home Alone'-ster voert opmerkelijke naamswijziging door

Macaulay Culkin zal voor eeuwig herinnerd worden als het kindsterretje uit de 'Home Alone'-films. De laatste jaren is de intussen 38-jarige acteur uit de schijnwerpers verdwenen, maar af en toe komen zijn fratsen nog in de belangstelling. Zijn jongste: via een poll mochten fans stemmen op een... Verder lezen...
Kerstsingle van Mariah Carey breekt opnieuw record - Actueel

Kerstsingle van Mariah Carey breekt opnieuw record

Spotify-gebruikers krijgen maar niet genoeg van de kersthit "All I want for Christmas is you" van Mariah Carey. Ze hebben op kerstavond deze evergreen maar liefst 10,8 miljoen keer afgespeeld. Dat is een record, blijkt uit gegevens van het onderzoeksbureau Chart Data.
Eerste 'Black Mirror'-film komt nog dit jaar op de buis - Actueel

Eerste 'Black Mirror'-film komt nog dit jaar op de buis

De allereerste 'Black Mirror'-film, een adaptatie van de gelijknamige, donker-satirische Netflix-serie, verschijnt nog dit jaar op het streamingplatform. Het Britse New Musical Express verduidelijkt dat het eigenlijk om de eerste aflevering van het nieuwe seizoen gaat. De bewuste episode zou maar... Verder lezen...
Clint Eastwood wordt op zijn 88e opnieuw vader - Actueel

Clint Eastwood wordt op zijn 88e opnieuw vader

Zelfs in Hollywood overtreft de realiteit soms de fictie. Zo ook het verhaal van de 65-jarige Laurie Murray, die meer dan dertig jaar lang verwoede pogingen deed om haar biologische vader te achterhalen. Uiteindelijk bleek de scherpschutter niemand minder dan wereldster Clint Eastwood te zijn.
Fresh Prince-acteur klaagt spelmaker Fortnite aan - Actueel

"Fresh Prince"-acteur klaagt spelmaker Fortnite aan

Alfonso Ribeiro, de man die in de jaren 90 furore maakte als Carlton in de sitcom "The Fresh Prince of Bel-Air", stapt naar de rechter. Ribeiro klaagt het bedrijf Epic Games aan, dat het razend populaire spel Fortnite op de markt heeft gebracht. Dat schrijft entertainmentsite TMZ.
Revenge-acteurs Emily VanCamp en Josh Bowman getrouwd - Actueel

Revenge-acteurs Emily VanCamp en Josh Bowman getrouwd

Emily VanCamp en Josh Bowman, de twee hoofdrolspelers uit de Amerikaanse dramaserie "Revenge", zijn vijf jaar na hun fictieve huwelijk op televisie ook in het echt getrouwd. Het koppel stapte afgelopen zaterdag in de Bahama's in het huwelijksbootje, meldt het magazine People.