Al het filmnieuws in België

Kevin Spacey verschijnt vandaag voor de rechter - Actueel

Kevin Spacey verschijnt vandaag voor de rechter

Acteur Kevin Spacey verschijnt vandaag in Nantucket (Massachusetts) voor de rechter op verdenking van seksueel misbruik. Hij zou zich in juli 2016 in een bar hebben vergrepen aan de toen 18-jarige zoon van televisiepresentatrice Heather Unruh. Een video daarvan verscheen onlangs op Snapchat.
Olivia Newton-John drukt geruchten over gezondheidstoestand de kop in - Actueel

Olivia Newton-John drukt geruchten over gezondheidstoestand de kop in

Al enige tijd gaat het bericht de ronde dat Olivia Newton-John nog maar een paar weken te leven heeft. De actrice heeft echter al deze geruchten ontkracht. Ze plaatste een video op sociale media om te melden dat alles goed gaat met haar.
Nicole Kidman verklapt start tweede seizoen 'Big Little Lies' - Actueel

Nicole Kidman verklapt start tweede seizoen 'Big Little Lies'

Nicole Kidman lijkt in een interview voor haar beurt gesproken te hebben. De actrice, die meespeelt in de HBO-serie 'Big Little Lies', heeft verklapt dat het tweede seizoen ergens in juni van start zal gaan. Volgens de website The Wrap wilde HBO echter dat nog geheim houden.
Nieuw seizoen Stranger Things vanaf 4 juli te zien - Actueel

Nieuw seizoen "Stranger Things" vanaf 4 juli te zien

Het derde seizoen van de populaire Netflix-serie "Stranger Things" is vanaf 4 juli te zien, dat maakte de streamingdienst gisteren bekend. De serie komt op een nationale feestdag: de Amerikanen vieren dan Independence Day.
Kevin Spacey koopt pizza voor paperazzi - Actueel

Kevin Spacey koopt pizza voor paperazzi

Amerikaans acteur Kevin Spacey moet volgende week voor de rechtbank verschijnen en is alvast een charmeoffensief begonnen. Zo probeerde hij vrede te sluiten met paparazzi door hen een pizza te brengen.