Al het filmnieuws in België

Een 4de seizoen van Stranger Things? - Actueel

Een 4de seizoen van Stranger Things?

Sinds vorige week is het derde seizoen van Stranger Things te bekijken op Netflix. En zonder al te veel te willen spoilen stellen wij ons alvast de vraag: Komt er een vierde seizoen of niet?
3 series zoals When They See Us - Actueel

3 series zoals When They See Us

Voor diegenen die de serie wel reeds zagen en net als ons verbijsterd achterblijven: 5 series net zoals When They See Us die je zéker ook zal weten te appreciëren.
Amerikaanse acteur Cameron Boyce (20) overleden - Actueel

Amerikaanse acteur Cameron Boyce (20) overleden

De Amerikaanse acteur Cameron Boyce, bekend als Luke Ross van de Disney-reeks "Jessie", is zaterdag op 20-jarige leeftijd overleden. Dat bericht de Amerikaanse nieuwszender ABC News op basis van de familie van Boyce. De acteur overleed aan een "aanval die het gevolg was van een medische aandoening... Verder lezen...
'Chernobyl' moet titel van populairste serie afstaan aan 'Dark' - Actueel

'Chernobyl' moet titel van populairste serie afstaan aan 'Dark'

De HBO-serie 'Chernobyl' was sinds haar verschijning in mei lange tijd de populairste serie op de online databank IMDb. Nu het tweede seizoen van 'Dark' van start is gegaan, heeft de Duitse Netflix-serie echter een inhaalbeweging gemaakt. De lijst van populairste series op IMDb heeft een nieuwe... Verder lezen...
Kevin Costner: Prinses Diana zou hoofdrol spelen in 'The Bodyguard 2' - Actueel

Kevin Costner: "Prinses Diana zou hoofdrol spelen in 'The Bodyguard 2'"

In een interview met nieuwskanaal People TV heeft acteur Kevin Costner verklaard dat wijlen prinses Diana een hoofdrol in de sequel op de romantische thriller 'The Bodyguard' overwoog. De acteur ontving het script voor de film daags voor het fatale ongeval van Diana.