Al het filmnieuws in België

Star Trek-acteur Chris Obi aangehouden voor verkrachting - Actueel

"Star Trek"-acteur Chris Obi aangehouden voor verkrachting

Chris Obi, bekend van zijn rol als T'Kuvma in de Netflix-serie "Star Trek: Discovery", is opgepakt. De Britse acteur wordt ervan verdacht zes studentes te hebben aangerand en verkracht, meldt The Sun.
Anne Hathaway is opnieuw zwanger na vruchtbaarheidsproblemen - Actueel

Anne Hathaway is opnieuw zwanger na vruchtbaarheidsproblemen

Anne Hathaway (36) is zwanger van haar tweede kindje. Voor die zwangerschap heeft de actrice een lange weg moeten afleggen, want ze kampt al lang met vruchtbaarheidsproblemen. Hathaway wil lotgenoten nu een hart onder de riem steken.
Lidl brengt Duff bier permanent op de markt - Actueel

Lidl brengt Duff bier permanent op de markt

Fans van "The Simpsons" kunnen zich binnenkort te goed doen aan het favoriete bier van Homer Simpson. Lidl brengt het Duff bier namelijk permanent op de markt.
VTM-reeks 13 geboden krijgt tweede leven op Netflix - Actueel

VTM-reeks "13 geboden" krijgt tweede leven op Netflix

Het gebeurt niet elke dag, maar streamingigant Netflix voegt vanaf 30 augustus een nieuwe Vlaamse fictiereeks toe aan zijn aanbod. De VTM-reeks "13 geboden" treedt daarmee in de voetsporen van "Beau Séjour", "Code 37" en "Undercover".
Janelle Monae vervangt Julia Roberts in tweede seizoen van Homecoming - Actueel

Janelle Monae vervangt Julia Roberts in tweede seizoen van "Homecoming"

De Amerikaanse zangeres Janelle Monae zal de hoofdrol spelen in het tweede seizoen van "Homecoming", de psycholigische thrillerreeks op Amazon. Ze zal Julia Roberts vervangen, die in het tweede seizoen een rol achter de camera krijgt. Dat schrijft New Musical Express.
Gesprek met de regisseurs van 'Kom Hier Dat Ik U Kus'! - Actueel

Gesprek met de regisseurs van 'Kom Hier Dat Ik U Kus'!

Met de verfilming van Griet Op de Beecks bestseller Kom Hier Dat Ik U Kus zijn Sabine Lubbe Bakker en Niels van Koevorden niet aan hun proefstuk toe. Ze regisseerden al tal van documentaires, waaronder Ne Me Quite Pas, waarmee ze internationaal in de kijker liepen en vaak in de prijzen vielen.    Verder lezen op Cinevox