Al het filmnieuws in België

5 koninklijke series - Actueel

5 koninklijke series

Ben jij ook zo'n fan van de verhalen van koninklijke families? Wij lijstten voor jou 5 series op over koninklijke families!
George R.R. Martin bevestigt spin-offs van Game of Thrones - Actueel

George R.R. Martin bevestigt spin-offs van "Game of Thrones"

Schrijver George R.R. Martin, die bekend is van de boekenreeks "Game of Thrones", stelt in zijn officiële blog dat zender HBO werkt aan vijf "opvolgshows". Twee ervan zitten nog in de scriptfase, maar de andere drie shows zijn in ontwikkeling.
Blake Lively en Ryan Reynolds verwachten derde kind - Actueel

Blake Lively en Ryan Reynolds verwachten derde kind

Actrice Blake Lively en haar man Ryan Reynolds zijn zwanger van hun derde kind, schrijft het magazine People. De actrice toonde gisterenavond haar babybuik in een gele jurk op de première van de film "Pokémon: Detective Pikachu".
Sophie Turner en Joe Jonas stiekem getrouwd - Actueel

Sophie Turner en Joe Jonas stiekem getrouwd

De Amerikaanse zanger Joe Jonas en "Game of Thrones"-actrice Sophie Turner zijn nogal onverwachts getrouwd. Vlak na de Billboard Music Awards in Las Vegas trok het stel met enkele vrienden naar een kapel om er in het huwelijksbootje te stappen.
Bryan Cranston en Adam Driver maken kans op Tony Award - Actueel

Bryan Cranston en Adam Driver maken kans op Tony Award

De "Breaking Bad"-acteur en de "Star Wars"-acteur zijn allebei genomineerd in de categorie beste mannelijke hoofdrol in een toneelstuk, dat werd vandaag bekendgemaakt tijdens de presentatie van alle nominaties voor de prestigieuze toneelprijzen in New York.
Rami Malek zegt succes te danken aan rol in serie Mr. Robot - Actueel

Rami Malek zegt succes te danken aan rol in serie "Mr. Robot"

Rami Malek won dit jaar een Oscar voor zijn rol als Freddie Mercury in "Bohemian Rhapsody", maar de Amerikaans-Egyptische acteur is ervan overtuigd dat hij niet zo succesvol had kunnen worden zonder zijn rol in "Mr. Robot". Dat vertelt hij in een interview met Entertainment Tonight.