Al het filmnieuws in België

5 films ter voorbereiding op It Chapter Two - Actueel

5 films ter voorbereiding op It Chapter Two

Wil jij je ook optimaal voorbereiden op de nieuwe It Chapter Two met Bill Skarsgård, Finn Wolfhard, Jessica Chastain? Bekijk dan zeker de films in onderstaande selectie.
Top 5 BRAD PITT films - Actueel

Top 5 BRAD PITT films

Ter gelegenheid van zijn topjaar maakten we een top 5 van de beste films met Brad Pitt.
Kevin Hart zwaargewond na ernstig auto-ongeluk - Actueel

Kevin Hart zwaargewond na ernstig auto-ongeluk

De Amerikaanse acteur en komiek Kevin Hart ligt met ernstige rugletsel in het ziekenhuis nadat hij zondagnacht een auto-ongeluk heeft gehad. Dat meldt entertainmentwebsite TMZ.
Matthew McConaughey wordt professor - Actueel

Matthew McConaughey wordt professor

Acteur Matthew McConaughey heeft een nieuwe job gevonden. Hij wordt professor aan de Universiteit van Texas in Austin. McConaughey, die in 1993 zelf afstudeerde aan de universiteit, sluit zich aan bij het docentenkorps van het Radio, TV & Film departement.
Netflix maakt docuserie rond moordzaak Wesphael - Actueel

Netflix maakt docuserie rond moordzaak Wesphael

De moordzaak rond de Waalse politicus Bernard Wesphael (Ecolo) zal het onderwerp zijn van een nieuwe zesdelige docusoap op Netflix. Dat schrijven het Nieuwsblad en Sudpresse vandaag. De serie zal volgend jaar worden uitgezonden op Netflix en op RTL-TVI.
'Friends'-ster Matthew Perry zit aan lager wal - Actueel

'Friends'-ster Matthew Perry zit aan lager wal

Het gaat niet goed met Matthew Perry, Chandler Bing uit 'Friends'. De Amerikaans-Canadese acteur zou geen eigen huis meer hebben, weer kampen met een alcoholverslaving en zich regelmatig met fysieke klachten laten verzorgen in een ziekenhuis. Ook professioneel en relationeel gaat het hem niet voor... Verder lezen...
Viola Davis gaat Michelle Obama spelen in 'First Ladies' - Actueel

Viola Davis gaat Michelle Obama spelen in 'First Ladies'

De Amerikaanse betaalzender Showtime werkt aan een nieuwe televisieserie over verschillende Amerikaanse presidentsvrouwen doorheen de geschiedenis, getiteld 'First Ladies'. De prominente rol van Michelle Obama is alvast ingevuld: Viola Davis zal de rol op zich nemen. Dat melden verscheidene... Verder lezen...