Al het filmnieuws in België

Speeddate met... Eva Cools! - Actueel

Speeddate met... Eva Cools!

Op Filmfest Gent ging CLEO, de debuutfilm van Eva Cools, in wereldpremière en verleden week te Rome won hij op Alice nella Città de Alice My Movies Award. Ook Anna Franziska Jäger, die de hoofdrol speelt, werd er gelauwerd met de Do Rising Star Award.    Verder lezen op Cinevox
HBO komt met nieuwe reeks in universum Game of Thrones - Actueel

HBO komt met nieuwe reeks in universum "Game of Thrones"

De Amerikaanse betaaltelevisiezender HBO heeft een nieuwe reeks in het universum van "Game of Thrones" besteld, getiteld "House of the Dragon". Dat heeft moederhuis WarnerMedia aangekondigd, tijdens de presentatie van het nieuwe streamingplatform HBO Max.
Netflix experimenteert met functie om series versneld te bekijken - Actueel

Netflix experimenteert met functie om series versneld te bekijken

Streamingdienst Netflix heeft een nieuwe functie gelanceerd op Android-toestellen. Vanaf nu kunnen (sommige) Android-gebruikers hun favoriete series vertraagd of versneld bekijken. Het gaat om een testfase, die later geëvalueerd wordt.
Nieuwe Superman-serie op komst - Actueel

Nieuwe Superman-serie op komst

Het Amerikaanse televisienetwerk The CW komt binnenkort op de proppen met een nieuwe serie over Superman en Lois Lane. Tyler Hoechlin en Elizabeth Tulloch zullen de hoofdrollen vertolken.
James McAvoy in het grootste geheim getrouwd - Actueel

James McAvoy in het grootste geheim getrouwd

De Britse acteur James McAvoy is in het geheim getrouwd met zijn vriendin Lisa Liberati, dat melden Britse tabloids. De twee zijn al drie jaar samen en ontmoetten elkaar op de set van de film "Split" van Night Shyamalan. Liberati was er productieassistent.
De beste films voor Halloween op Netflix - Actueel

De beste films voor Halloween op Netflix

Ben jij ook nog op zoek naar die ene film die een succesvolle Halloween-avond garandeert? Wel, wij deden wat research voor jou. Et voilà, zie hier, de beste films op Netflix voor een geslaagde Halloween!