Al het filmnieuws in België

Vince Vaughn dronken achter het stuur betrapt - Actueel

Vince Vaughn dronken achter het stuur betrapt

Acteur Vince Vaughn is gearresteerd nadat bleek dat hij te diep in het glas had gekeken. Tijdens een alcoholcontrole wilde Vaughn niet blazen en niet lang daarna mocht hij een nacht in de gevangenis doorbrengen.
Britse eretitels voor Emma Thompson, Keira Knightley en Tom Hardy - Actueel

Britse eretitels voor Emma Thompson, Keira Knightley en Tom Hardy

De Britse Queen Elizabeth heeft naar aanleiding van haar verjaardag meer dan duizend verdienstelijke Britten in de bloemetjes gezet. De Queen deelde onder meer eretitels uit aan Emma Thompson, Keira Knightley en Tom Hardy vanwege hun verdiensten in de filmwereld.
'The Strokes'-gitarist deed auditie voor 'Stranger Things' - Actueel

'The Strokes'-gitarist deed auditie voor 'Stranger Things'

Het had weinig gescheeld of Albert Hammond Jr., medeoprichter en gitarist van de Amerikaanse rockband The Strokes, was te zien in het tweede seizoen van de populaire Netflix-serie 'Stranger Things'. Dat onthult muzieksite Pitchfork. Hammond Jr. deed auditie voor een rol en stootte door naar de... Verder lezen...
HBO bevestigt Game of Thrones-prequel - Actueel

HBO bevestigt "Game of Thrones"-prequel

Er komt een prequel voor de succesvolle fantasyreeks "Game of Thrones". Dat heeft de Amerikaanse betaalzender HBO bekendgemaakt.
Ensors breiden uit met tv-reeksen - Actueel

Ensors breiden uit met tv-reeksen

De Vlaamse filmprijzen, beter gekend als de Ensors, zullen zich dit jaar niet enkel richten op de Vlaamse film, maar ook op tv-reeksen. Dat heeft het Filmfestival van Oostende vandaag bekendgemaakt. De Ensors krijgen ook een eigen vzw die zal bestaan uit afgevaardigden van alle audiovisuele... Verder lezen...