Al het filmnieuws in België

Originele Avengers-sterren laten matching tattoos zetten - Actueel

Originele Avengers-sterren laten matching tattoos zetten

Hoe de cast van de eerste Avengers-film de release van de nieuwe prent Avengers: Infinity War gevierd heeft? Door matching tattoos te laten zetten! Acteur Robert Downey Jr. deelde er beelden van op Instagram.
Will Tura in de bioscoop - Actueel

Will Tura in de bioscoop

Nee, Will Tura begint op zijn oude dag geen acteercarrière meer. Dominique Deruddere, de Belgische regisseur die al een tijd in Amerika woont, zakte naar onze contreien af om het verhaal van de beroemde zanger in een documentaire te gieten die op het Filmfestival van Oostende in première gaat.    Verder lezen op Cinevox
'Peaky Blinders' doet er nog een zesde en zevende seizoen bij - Actueel

'Peaky Blinders' doet er nog een zesde en zevende seizoen bij

Seizoen vier en vijf van de historische tv-serie 'Peaky Blinders', over het reilen en zeilen van een criminele bende uit het Britse Birmingham in de jaren na de Eerste Wereldoorlog, werd twee jaar geleden al besteld door BBC Two. Nu kondigt bedenker Steven Knight aan dat er een bestelling voor een... Verder lezen...
Uma Thurman wil opnieuw samenwerken met Tarantino - Actueel

Uma Thurman wil opnieuw samenwerken met Tarantino

Drie maanden nadat bekend werd dat Uma Thurman op de set van 'Kill Bill' verplicht werd een stunt zelf uit te voeren waarbij ze ernstige verwondingen opliep, wil de Amerikaanse actrice opnieuw samenwerken met regisseur Quentin Tarantino.
Catherine Zeta-Jones acteert in nieuwe komische serie voor Facebook Watch - Actueel

Catherine Zeta-Jones acteert in nieuwe komische serie voor Facebook Watch

De Britse actrice Catherine Zeta-Jones zal de hoofdrol opnemen in de nieuwe Facebook-serie "Queen America", de eerste grote serie van het sociale netwerk. Dat schrijft Deadline en bevestigt de 48-jarige actrice vandaag. Facebook reageerde nog niet op het nieuws.
Leonardo DiCaprio krijgt eigen waterkever - Actueel

Leonardo DiCaprio krijgt eigen waterkever

Een nieuw soort waterkever die in de oerwouden van Borneo ontdekt is, wordt vernoemd naar de Amerikaanse filmster Leonardo DiCaprio. Officieel krijgt de kever, die amper drie milimeter groot is, de naam 'Grouvellinus leonardodicaprioi'.
Ex-bodyguards klagen Johnny Depp aan - Actueel

Ex-bodyguards klagen Johnny Depp aan

De Amerikaanse acteur Johnny Depp wordt vervolgd door twee van zijn voormalige bodyguards. Volgens hen betaalde Depp hun overuren niet uit, kregen ze hun loon te laat en werden ze gebruikt als babysitters.
5 adembenemende natuurdocumentaires - Actueel

5 adembenemende natuurdocumentaires

Kan jij ook niet genoeg krijgen van natuurdocumentaires? Bekijk dan zeker en vast onze selectie!