Al het filmnieuws in België

Actrice Michelle Williams stiekem getrouwd - Actueel

Actrice Michelle Williams stiekem getrouwd

'Dawson's Creek'-ster Michelle Williams is in het huwelijksbootje gestapt met haar vriend Phil Elverum. De plechtigheid vond in het allergrootste geheim plaats in New York. De trouw komt er tien jaar na dood van haar ex Heath Ledger.
Opnames in België voor 'Baptiste', spin-off van 'The Missing' - Actueel

Opnames in België voor 'Baptiste', spin-off van 'The Missing'

Momenteel zijn in België opnames bezig voor de nieuwe, zesdelige fictiereeks 'Baptiste', een spin-off van het bekende en veelbekeken 'The missing'. De dramareeks wordt gecoproduceerd door de BBC, Eén en het Brusselse CZAR Film & TV. De internationale cast, met onder anderen Tchéky Karyo als... Verder lezen...
Netflix haalt tv-serie 'Snowpiercer' binnen - Actueel

Netflix haalt tv-serie 'Snowpiercer' binnen

De futuristische actiethriller 'Snowpiercer' uit 2013 van de Zuid-Koreaanse filmmaker Bong Joon-ho werd in een televisieserie gegoten, die volgend jaar op de Amerikaanse zender TNT wordt uitgezonden. Netflix zal de reeks in het buitenland verspreiden, meldt entertainmentmagazine Variety.
Actrice Vanessa Redgrave in bloemetjes gezet voor hele carrière - Actueel

Actrice Vanessa Redgrave in bloemetjes gezet voor hele carrière

De Britse actrice Vanessa Redgrave wordt op het internationale filmfestival van Venetië, dat eind augustus begint, vereerd met een Gouden Ereleeuw voor haar carrière. Dat hebben de organisatoren van de Mostra vandaag meegedeeld.