Al het filmnieuws in België

BNP Paribas Fortis Film Days zijn terug - Actueel

BNP Paribas Fortis Film Days zijn terug

Na de zomer hoef je echt niet in een zwart gat vallen, want dan zijn de BNP Paribas Fortis Film Days er weer! Het filmfeest gaat dit jaar door op zondag 23, maandag 24, dinsdag 25 en woensdag 26 september.
David Hasselhoff in Italië voor derde keer getrouwd - Actueel

David Hasselhoff in Italië voor derde keer getrouwd

De Amerikaanse acteur David Hasselhoff is gisteren in Italië voor de derde keer in het huwelijksbootje gestapt. Dat heeft zijn woordvoerder bevestigd aan showbizzmagazine People.
Drake werkt met HBO aan nieuwe serie - Actueel

Drake werkt met HBO aan nieuwe serie

Drake werkt als uitvoerend producent samen met HBO aan een nieuwe dramaserie. Het project van de rapper en HBO heet 'Euphoria', zo schrijft The Hollywood Reporter.
Bedenkers hitserie 24 werken aan prequel - Actueel

Bedenkers hitserie "24" werken aan prequel

De Amerikaanse televisiezender Fox kijkt opnieuw naar een variant op de populaire thrillerreeks "24", die werd in juli 2014 voor het laatst uitgezonden. Volgens The Wrap werken de producenten van de originele serie aan een prequel.
'Better Call Saul' krijgt vijfde seizoen - Actueel

'Better Call Saul' krijgt vijfde seizoen

De tv-serie 'Better Call Saul', spin-off van 'Breaking Bad', zal nog zeker tot volgend jaar te zien zijn. Er komt namelijk een vijfde seizoen. Dat heeft de Amerikaanse televisiezender AMC afgelopen weekend aangekondigd.
'Harry Potter'-fans kunnen straks Zweinstein nabouwen in lego - Actueel

'Harry Potter'-fans kunnen straks Zweinstein nabouwen in lego

Speelgoedfabrikant Lego brengt komende maand een nieuwe bouwset uit in het thema van 'Harry Potter'. Fans van de boeken- en filmreeks die daar een stevige duit voor over hebben, kunnen de beroemde toverschool Zweinstein helemaal nabouwen.