Al het filmnieuws in België

Matt LeBlanc verlaat 'Top Gear' - Actueel

Matt LeBlanc verlaat 'Top Gear'

Matt LeBlanc zet een punt achter zijn carrière als presentator van het eens populaire BBC-programma 'Top Gear'. De voormalige 'Friends'-acteur verlaat het programma na het volgende seizoen - zijn vierde seizoen. Dat meldt entertainmentmagazine Variety op gezag van BBC Studios.
Fans kunnen deze zomer rondwandelen in decors van 'Friends' - Actueel

Fans kunnen deze zomer rondwandelen in decors van 'Friends'

Fans van de olijke New Yorkse vriendengroep uit 'Friends' moeten deze zomer in het Verenigd Koninkrijk zijn. Het festival Friendsfest, met de decors van de razend populaire serie, bezoekt er zes steden. Wie altijd al eens koffie heeft willen drinken in Central Perk, rondhangen in Monica's... Verder lezen...
CNN gaat niet in op eis Freeman - Actueel

CNN gaat niet in op eis Freeman

CNN gaat niet in op de vraag van Morgan Freeman. Die vroeg excuses en een rechtzetting, maar de Amerikaanse nieuwszender staat achter het nieuwsbericht waarin meerdere vrouwen de acteur beschuldigden van ongewenst gedrag en seksuele intimidatie.
Charlie Sheen wil reboot 'Two And A Half Men' - Actueel

Charlie Sheen wil reboot 'Two And A Half Men'

De één zijn dood is de ander zijn brood. Amerikaans acteur Charlie Sheen ruikt zijn kans nu het Amerikaanse tv-programma 'Roseanne' van de Amerikaanse zender uit de ether wordt gehaald na een racistische tweet. "Waarom geen reboot van 'Two And A Half Men'?", zo suggereert hij op Twitter.
Freeman eist excuses en rechtzetting CNN - Actueel

Freeman eist excuses en rechtzetting CNN

Morgan Freeman heeft via zijn advocaat geëist dat CNN zijn excuses aanbiedt. Tevens wil de acteur dat de televisiezender een rechtzetting publiceert. CNN berichtte als eerste dat minstens acht vrouwen de acteur beschuldigen van ongewenst gedrag en seksuele intimidatie, maar Freeman ontkent alle... Verder lezen...
'Ugly Betty'-actrice bevallen van zoon - Actueel

'Ugly Betty'-actrice bevallen van zoon

America Ferrera, de actrice die bekend werd door haar rol in de serie 'Ugly Betty', is bevallen van een zoon. De Amerikaanse deelde het heuglijke nieuws mee op Instagram. Ze verklapte ook de naam van haar kind.
Uma Thurman krijgt rol in Netflix-serie - Actueel

Uma Thurman krijgt rol in Netflix-serie

De Amerikaanse actrice Uma Thurman zal een van de hoofdrollen vertolken in de Netflix-serie 'Chambers'. Dat schrijft Deadline.
4 releases in juni om naar uit te kijken - Actueel

4 releases in juni om naar uit te kijken

Om deze maand in te leiden, kozen we 4 titels uit waar wij enorm naar uitkijken. Naar welke film kijkt u het meeste uit?