Al het filmnieuws in België

Uma Thurman krijgt rol in Netflix-serie - Actueel

Uma Thurman krijgt rol in Netflix-serie

De Amerikaanse actrice Uma Thurman zal een van de hoofdrollen vertolken in de Netflix-serie 'Chambers'. Dat schrijft Deadline.
4 releases in juni om naar uit te kijken - Actueel

4 releases in juni om naar uit te kijken

Om deze maand in te leiden, kozen we 4 titels uit waar wij enorm naar uitkijken. Naar welke film kijkt u het meeste uit?
Emma Watson is opnieuw vrijgezel - Actueel

"Emma Watson is opnieuw vrijgezel"

De Britse actrice Emma Watson is niet langer samen met de 'Glee'-ster Chord Overstreet. Het koppel was zes maanden samen, maar heeft nu een punt achter de relatie gezet, schrijft The Sun.
Actrice uit '13 Reasons Why' kondigt afscheid aan - Actueel

Actrice uit '13 Reasons Why' kondigt afscheid aan

Katherine Langford verlaat de populaire Netflix-serie '13 Reasons Why'. Dat heeft de actrice bevestigd op Instagram. In een emotionele post neemt ze afscheid van haar personage Hannah Baker.
Nederlandse bierbrouwer houdt vast aan spots met Freeman - Actueel

Nederlandse bierbrouwer houdt vast aan spots met Freeman

Bierbrouwerij Bavaria is geschrokken van de beschuldigingen aan het adres van Morgan Freeman. De Amerikaanse acteur, die het luxe biertje Swinckels van de Nederlandse brouwer aanprees, wordt door meerdere vrouwen beschuldigd van ongepast gedrag en intimidatie.
Netflix volgt Max Verstappen tijdens Grand Prix - Actueel

Netflix volgt Max Verstappen tijdens Grand Prix

Tijdens de Grand Prix van Monaco, nu zondag, zal Netflix de Nederlandse autocoureur Max Verstappen volgen. De streamingdienst werkt aan een tiendelige documentairereeks over Formule 1.
Brad Pitt bedreigde Harvey Weinstein met de dood - Actueel

Brad Pitt bedreigde Harvey Weinstein met de dood

De Amerikaanse acteur Brad Pitt heeft Harvey Weinstein met de dood bedreigd nadat de producer had geprobeerd zijn toenmalige vriendin Gwyneth Paltrow in bed te krijgen. Dat vertelde de actrice zelf in een Amerikaanse radioshow.