Dune: Een vijfsterrencast voor een visueel indrukwekkende film die je in de bioscoop moet zien - Actueel Cinema

   - 

Als er één film is die je de komende  maanden echt in de bioscoop moet gaat kijken, dan is het Dune wel! Na het veelgeprezen Blade Runner 2049 was de Canadees Denis Villeneuve de aangewezen regisseur voor deze nieuwe bewerking van de cultroman van Frank Herbert.

Hiervoor omringde hij zich met een vijfsterrencast met onder meer Timothée Chalamet, Javier Bardem, Oscar Isaac en Rebecca Ferguson. Een speelfilm gemaakt voor de bioscoopervaring beschikbaar in meerdere versies, traditioneel 2D, 3D, 4DX en IMAX.

Dune vertelt het mythische en emotionele heldenverhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman die tot grootse dingen is voorbestemd. Hij moet naar de gevaarlijkste planeet in het universum reizen om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen. Intussen wordt er door kwaadaardige mogendheden hevig gestreden om de kostbare grondstof van de planeet, een stof die alleen daar te winnen is en in staat is het menselijk vermogen te vergroten. Alleen degenen die hun angst weten te overwinnen zullen overleven.

Bekijk de uren van deze film in je dichtstbijzijnde bioscoop.

 

 

 Meningen

 Ook te zien op "Denis Villeneuve"...

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Dune

Dune

Actie, Fantasy, Avontuur  Regie: Denis Villeneuve Met: Timothée Chalamet, Zendaya, Jason Momoa Dune" vertelt het mythische en emotionele heldenverhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman die tot grootse dingen is voorbestemd. Hij moet naar de gevaarlijkste planeet in het universum reizen om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen. Intussen wordt er door... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: