Vanavond op TV: Inglourious Basterds - Actueel Cinema

   - 

In het door Duitsers bezette Frankrijk is Shosanna Dreyfus getuige van de brute moord op haar familie onder leiding van nazi-kolonel Hans Landa. Ze weet maar net te ontsnappen en vlucht naar Parijs, waar ze een nieuwe identiteit aanneemt en een filmtheater gaat runnen. Ondertussen, ergens anders in Frankrijk, neemt een joodse groep soldaten onder leiding van Aldo Raine wraak op de nazi's. De groep die bij de vijand bekend staat als 'The Basterds', zaait angst door nazi's op brute wijze te vermoorden. Met de hulp van de Duitse actrice Bridget von Hammersmark ondernemen ze een missie om de leiders van het Derde Rijk uit te schakelen bij een Duitse filmpremière in het filmtheater van Shosanna Dreyfus, waar ook Shosanna zelf haar kans schoon ziet om wraak te nemen.

Kijk vanavond, nu vrijdag 16 april, om 20u35 op VIER naar "Inglourious Basterds"!


 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
Inglourious Basterds

Inglourious Basterds

Actie, Avontuur  Regie: Quentin Tarantino Met: Brad Pitt, Mélanie Laurent, Diane Kruger,... Een groep Joods-Amerikaanse soldaten, bekend als The Basterds, krijgt tijdens Wereldoorlog II de opdracht om in Frankrijk terreur te zaaien bij de nazi's.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: