Ex-vrouw Bradley Cooper over co-ouderschap: "Bradley is een fantastische papa" - Actueel Cinema

   - 

Het Russische topmodel Irina Shayk lichtte tegen het Amerikaanse Elle Magazine een tip van de sluier over hoe het is om samen met haar ex-man, acteur Bradley Cooper, een kind groot te brengen. 

Irina Shayk biecht tegen Elle Magazine op dat ze niet goed weet waar de term co-ouderschap op slaat. "Wanneer ik met mijn dochter ben, ben ik voor de volle 100% moeder. Wanneer ze bij haar vader is, is die voor de volle 100% haar vader. Er is, wat mij betreft, geen co-ouderschap maar enkel het ouderschap." Voor die vader heeft ze trouwens veel lof: "Bradley is een fantastische papa voor onze dochter". Het koppel bleef voorheen altijd op de vlakte wat betreft hun relatie en dat is volgens Shayk niet zonder reden: "Mijn relaties behoren tot de privésfeer. Het is een deel van mijn persoonlijke ervaringen die ik niet zomaar te grabbel wil gooien." Shayk verklaarde overigens ook dat ze niet leest over wat de roddelpers over haar schrijft. "Ik ben druk in de weer om een kind op te voeden. Ik concentreer me op mijn leven en mijn vrienden. De rest is bijzaak." (Belga / Belga)

© Andrea Raffin / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: