Miley Cyrus is gestopt met alcohol en drugs om niet tot de beruchte 27 Club toe te treden - Actueel Cinema

    
Actueel
Miley Cyrus is gestopt met alcohol en drugs om niet tot de beruchte 27 Club toe te treden

Miley Cyrus is naar eigen zeggen opgelucht dat ze gisteren 28 jaar is geworden. Ze gaf toe schrik te hebben gehad om zelf toe te treden tot de fameuze 27 Club, met onder meer Amy Winehouse en Janis Joplin. Die wereldvermaarde artiesten stierven allemaal op 27-jarige leeftijd. 

Miley Cyrus gaf toe dit jaar gestopt te zijn met alcohol en drugs om zo niet toe te treden tot de 27 Club. De zangeres wou koste wat het kost vermijden om in een adam genoemd te worden met Brian Jones, Jimi Hendrix, Jim Morrison en Kurt Cobain. "Op mijn 27ste drong het echt tot me door dat ik mezelf moest beschermen", vertelde de popster aan Apple Music's New Music Daily.

"Ik wou echt nuchter worden omdat we zoveel grote iconen zijn verloren op 27-jarige leeftijd. Dus voor mij was het echt een keerpunt." "Ik moest een bladzijde omdraaien of het zat erop. Ik heb het gevoel dat sommige artiesten gewoonweg niet konden omgaan met hun eigen kracht en hun eigen energie." Maar alcohol en drugs volledig afzweren is geen gemakkelijke opgave en de zangeres gaf ook toe begin november een korte terugval te hebben gehad.

"Ik heb een terugval gehad, maar ik ben nu opnieuw twee weken nuchter en heb het gevoel dat ik die periode heb omarmd. Een van de dingen die ik heb geleerd is om niet boos te worden op jezelf, maar je af te vragen wat er fout is gelopen", aldus de zangeres. (Belga / Belga)

© Kathy Hutchins / Shutterstock.com

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema