Miley Cyrus is gestopt met alcohol en drugs om niet tot de beruchte 27 Club toe te treden - Actueel Cinema

   - 

Miley Cyrus is naar eigen zeggen opgelucht dat ze gisteren 28 jaar is geworden. Ze gaf toe schrik te hebben gehad om zelf toe te treden tot de fameuze 27 Club, met onder meer Amy Winehouse en Janis Joplin. Die wereldvermaarde artiesten stierven allemaal op 27-jarige leeftijd. 

Miley Cyrus gaf toe dit jaar gestopt te zijn met alcohol en drugs om zo niet toe te treden tot de 27 Club. De zangeres wou koste wat het kost vermijden om in een adam genoemd te worden met Brian Jones, Jimi Hendrix, Jim Morrison en Kurt Cobain. "Op mijn 27ste drong het echt tot me door dat ik mezelf moest beschermen", vertelde de popster aan Apple Music's New Music Daily.

"Ik wou echt nuchter worden omdat we zoveel grote iconen zijn verloren op 27-jarige leeftijd. Dus voor mij was het echt een keerpunt." "Ik moest een bladzijde omdraaien of het zat erop. Ik heb het gevoel dat sommige artiesten gewoonweg niet konden omgaan met hun eigen kracht en hun eigen energie." Maar alcohol en drugs volledig afzweren is geen gemakkelijke opgave en de zangeres gaf ook toe begin november een korte terugval te hebben gehad.

"Ik heb een terugval gehad, maar ik ben nu opnieuw twee weken nuchter en heb het gevoel dat ik die periode heb omarmd. Een van de dingen die ik heb geleerd is om niet boos te worden op jezelf, maar je af te vragen wat er fout is gelopen", aldus de zangeres. (Belga / Belga)

© Kathy Hutchins / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: